Ahojte baby od kedy sa može začať dávať bábätko na bruško.?
Od narodenia, veď môže spinkať aj na brušku.
nam kazala od narodenia ho davat 4-5x denne ked aj na par sekund 🙂
Od narodenia na chvilku a pod dozorom
Moje deti inak ani nespali. Len na brusku.
Aj moje, len na bruchu a vraj aj ja tak.
Od narodenia pokojne sú ho daj na seba na hruď. Potom od 2 mesiacov cca som dávala na podložku už 🙂
Od narodenia, my sme to nevedeli a na kontrole v prvom mesiaci sa doktorka čudovala že ešte nedvíha hlavičku a chcela riešiť neurológa, tak vtedy sme zistili že ho máme dávať na bruško 😊
pozerala som foto a podla datumu prespal na brusku celu noc (mimo papania) 9 dni po narodeni 🙂
Inak už pri pôrode ho položia na ležiacu mamicku...
Ak sa bavime o paseni koníkov, tak od kedy mu odpadne pupocny pahyl postupne najprv na par sekund, minutu atd… staci. Ak sa bavime o spani na brusku, neodporuca sa kvoli zvysenemu riziku SIDS, takže buď na monitore alebo pod dozorom. Na hrudniku matky, otca, kohokolvek, hocikedy a hocijako dlho im je to prijemne 🤗
@elizabet173 vravim o par sekundach pri paseni konikov to je ked si dviha hlavku a posiluje/pretazuje svaly… ked spokojne lezka na brusku tak moze kolko chce (ako pisem aj predtym), dozor je na to aby zasiahol ked dieta prestane dychat (zvysene riziko sids). Pochopitelne?
@elizabet173 ano je pravda ze som pasenie konikov zovseobecnila a nazvala tak aj len dvihanie hlavicky… kedze ciel to ma rovnaky tak som to rovno povysila na vyssi level 😃 a to odpadnutie pahyla je hlavne o pohodli
@luciinka2085 nam hovorilo vzdy dr, ze od narodenia, napriklad, ked ti lezi na hrudi, tak aj vtedy trenuje 🙂