Od ktorého mesiaca sa môže bábätko dávať na bruško?

luciinka2085
22. júl 2022

Ahojte baby od kedy sa može začať dávať bábätko na bruško.?

danieladugard
22. júl 2022

@luciinka2085 nam hovorilo vzdy dr, ze od narodenia, napriklad, ked ti lezi na hrudi, tak aj vtedy trenuje 🙂

nnnuuunnn
22. júl 2022

Od narodenia, veď môže spinkať aj na brušku.

petamich
22. júl 2022

nam kazala od narodenia ho davat 4-5x denne ked aj na par sekund 🙂

saxana000
22. júl 2022

Od narodenia na chvilku a pod dozorom

renab
22. júl 2022

Moje deti inak ani nespali. Len na brusku.

pininka1
22. júl 2022

Aj moje, len na bruchu a vraj aj ja tak.

misinka0611
22. júl 2022

Od narodenia pokojne sú ho daj na seba na hruď. Potom od 2 mesiacov cca som dávala na podložku už 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
22. júl 2022

@saxana000 ak je spokojne tak môže na brušku ležať koľko chce, aj spinkať. Niektoré deti vyslovene preferujú polohu na brušku

kris_tin257
22. júl 2022

Od narodenia, my sme to nevedeli a na kontrole v prvom mesiaci sa doktorka čudovala že ešte nedvíha hlavičku a chcela riešiť neurológa, tak vtedy sme zistili že ho máme dávať na bruško 😊

zuzanka.zuzu
22. júl 2022

pozerala som foto a podla datumu prespal na brusku celu noc (mimo papania) 9 dni po narodeni 🙂

nnnuuunnn
22. júl 2022

Inak už pri pôrode ho položia na ležiacu mamicku...

saxana000
22. júl 2022

@pribinak u novorodeniatka mi doktorka prizvukovala postupne pomalicky a vzdy pod kontrolou..cim je babetko starsie tym dlhsie je to v pohode..

anavixy
22. júl 2022

Ak sa bavime o paseni koníkov, tak od kedy mu odpadne pupocny pahyl postupne najprv na par sekund, minutu atd… staci. Ak sa bavime o spani na brusku, neodporuca sa kvoli zvysenemu riziku SIDS, takže buď na monitore alebo pod dozorom. Na hrudniku matky, otca, kohokolvek, hocikedy a hocijako dlho im je to prijemne 🤗

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anavixy
23. júl 2022

@elizabet173 vravim o par sekundach pri paseni konikov to je ked si dviha hlavku a posiluje/pretazuje svaly… ked spokojne lezka na brusku tak moze kolko chce (ako pisem aj predtym), dozor je na to aby zasiahol ked dieta prestane dychat (zvysene riziko sids). Pochopitelne?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anavixy
23. júl 2022

@elizabet173 ano je pravda ze som pasenie konikov zovseobecnila a nazvala tak aj len dvihanie hlavicky… kedze ciel to ma rovnaky tak som to rovno povysila na vyssi level 😃 a to odpadnutie pahyla je hlavne o pohodli