Dobrý deň, chcela by som sa opýtať od koľko stupňov zvyknete dávať svojim deťom pančuchy ?
Za odpoved ďakujem.
Dcéra má 5r. A už nosí od začiatku mesiaca.sama ich chcela,že jej nôžky zima.
3 r este som nedala. Ale asi ked bude cez den pod 10 st. Stale nad tym premyslam , aby mu v skolke chladno nebolo
Tak cca do 3 rokov som dávala keď bolo pod 15°. Odkedy chodí do škôlky tak nosí veľmi málo, skôr dávam tenké nepremokavé nohavice navrch.
Syn má rok, a dávam odkedy sa tak ochladilo.bývame pod Tatrami, ale aj tak sa neriadim stupňami, keď je zima, dám mu ich.
Podľa pocitu, tak cca pod 5 Stupňov ak ide von na dlhšie
4 roky ,ešte nenosíme.
No moj ma 5 a ešte nemal. A ani nebude mať...to by muselo byt už minus
@thereisabear pod 15 stupňov?? 🤦♀️
Syn ma 2, byvame v BA a este som nedavala. Ale on nie je zimomrivec a na von mu davam hrube rifle alebo take dvojvrstvove zateplene gate.
malý má na ráno tepláky a legíny pod tým. chodia peši do škôlky a boli tento týždeň už len 4 stupne ráno.
Podľa počasia. Môže byt 15 stupňov a krásne slnečno, alebo 15 stupňov, severný vietor a mrholenie a pocitovo tak 5. V prvom prípade ziadne puncochy v druhom áno. Syn rok a pol.
Cca pod 5 stupňov.
Synovi (6r) davam, ked je pod 0, dcere (1,5r) ked je pod cca 8 stupnov, zalezi aj, ako je pocitovo, ci fuka studeny vietor, alebo je prijemne slnecno.
Baby a tie čo máte detičky v škôlke ako ich obliekate v zime do škôlky ? Pančuchy a na to leginy alebo tepláky ? Alebo v triede sú len v pančuchach?
od narodenia
@sasitimi17 do skrinky kraťasy, ktoré si dá na pančuchy. Keď idú von dá si to v čom prišla. 😉
Podľa toho koľko ročné syn ma rok a uz mu dávam