Od kedy vám vedelo dať dieťa pusu?

2. apr 2023

Nasa dcerka ma 2 roky a este mi nevie dat pusu. My s muzom jej stale davame pusinky na licka, celo, vlasky, ale mala to este ani raz nezopakovala. Aj na rucky jej dam pusu, a podam jej moju ruku, aby dala pusinku a iba sa smeje na tom. A tak by ma uz potesilo, keby mi da pusu na lice.

mimi3008
2. apr 2023

Obaja nemali ani rok. Starsi asi od mozno 8 mesiacov nam daval pusu s otvorenou pusou, takze to bola raka zaslintana pusa😅Mladsi tiez cca od tristvrte roka, on dokonca s vyplazenym jazykom😅teraz ma 17 mesiacov a asi posledny mesiac uz pekne naspuli pery.

petko81
2. apr 2023

Naša má rok a už mesiac možno aj viac dáva pusinky.ale ešte ma trochu pusinku otvorenú.hlavne keď som preč ďalšie a sa vrátim 😁

danielahamar
2. apr 2023

2r. 3m. a sú dôležitejšie veci ako toto, či?

patka06
2. apr 2023

7 - 8 mesiacov dala pusu - takú "uslintanú" nielen nám, ale aj obľúbeným hračkám, častejšie ale posielala "vzdušné" na pozdrav

8aslan147
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
2. apr 2023

Viac by ma tešilo keby ma objíme, pohladka, sadne si na kolená. Nie každý je na pusy.

basska_b
2. apr 2023

Mozno jej je to proste neprijemne. Moja starsia ma 5 rokov a kolkokrat mi dala pusu, asi by som na prstoch zratala. Ale ja tiez nie som pusinkovaci typ

autor
2. apr 2023

@januska12323 Tak toto robi nastastie najradsej, stale sa primojkne. Len tu pusu som na lice od nej este nedostala. Snad na to tiez pride cas.

amelie2017
2. apr 2023

Malý má 20 mesiacov, občas už dá normálnu pusu, ale zväčša sú to tie uslintane ústa dokorán. Keď chcem pusu ja, pokyve hlavou, že nie a nedá. Mužovi da 500. Keď ho uspavam a vystrája a nechce spať, vytiahne cumel a dá mi 30 pusiniek. Malý citovy vydierac.

danielahamar
3. apr 2023

@basska_b takéhoto mám stredného a to dodnes, proste nedotýkat sa😬. Malý je úplne iný, on si to pýta, ja ho od malinka učím na čelo, na pusu