Ahojte baby. Chcem sa opytat, odkedy sa moze babatko kupat vo vlastnom bazeniku? Mame malu vyrivku, je tam nejaka chemia ale nie chlor. Babo ma 5 mesiacov. Rada by som s nou isla len tak do vody, ked je teplejsia. Miluje vecerne kupanie, takze by sa jej to pacilo. Ako to robite vy? Kupu sa vase babatka doma v bazene, alebo skor v takom malom bazene vzdy s cerstvou vodou bez chemie? (urazky hlasim adminovi)
Do velkeho bazena je skoro, voda v ňom je na takeho svišťa studená, do nejakeho malinkeho bazeniku si myslim ze v pohode, do teplej vyrivky detto. Akurat by bolo dobre svišťa osprchovať ak tam je nejaká chémia, nech mu to neostane na pokožke a nevstrebe sa to
@bessdonna každé leto vidím také malé bábätká dokonca aj na verejnom kúpalisku. To je podľa mňa nevhodné ale tak všelijaké matky sú.... V domácom bazéne kde sa kupete len vy je to v pohode. Ja som chodila s mladším synom na kúpanie pre bábätká od 4 mesiacov a voda bola dokonca ošetrená chlorom.
@bessdonna nemozem z tej vyhrazky na konci, ako male decko :D
Ked boli take mikro tak som davala maly detsky bazenik, napustila vodu z hadice a z rychlovarnej konvice doliala vrelu, pomiesala, nech ma aspon 30 stupnov a sup s drobcom dnu, bavilo ich to... do velkeho bazena je to asi este studene...
chodili sme na baby plavanie od 3M 🙂 myslim, ze vasa domaca virivka je uplne v poriadku
@cookie29 keď vidím kto sa tam kúpe a koľko chémie tam lejú len aby nemuseli vypúšťať vodu tak samej sa mi hnusi kúpať na verejnom kúpalisku a nie tam kúpať pár mesačne dieťa. Hocikto sa tam vymoči, malé deti aj iné pustia... Určite sa to nedá porovnať s bazénom čo má niekto doma na záhrade a kúpu sa tam len ľudia z domácnosti čo spolu bývajú, max. raz sa čas volaka návšteva
@isadoraisa to je len taka vystraha😂niektore si tu honia ego a neskutocne urazaju. Napr tebe na babatku vobec nezalezi, budes ho macat do chlorovej vody len aby si sa mohla kupat a mala pokoj. To som mala na mysli.
@anjelicek26 virivka, takze vodu by sme ohriali tak aby to bolo prijemne
@cookie29 asi taky ako vo virivke, chlor moze drazdit pokozku, a to je cele. Iny problem tam nevidim, teda este na verejnych kupaliskach je to nechutne aj pre mna, nieto este pre nalinke babo, ale tak kazdy si spravi podla seba, ja tie bazeny neznasam.
Ale teda kludne mozte ist do vlastnej virivky
Na sa narodil v januari, v lete sa kupal v detskom bazeniku bud na zahrade alebo na balkone. Nosili sme mu tam vodu z vodovodu