Od akého veku môžu ísť deti do bazéna v aquaparku?

petaba
2. nov 2012

kedy ste boli prvýkrát?... ďakujem za odpovede 🙂

adinkag
2. nov 2012

ahoj ja som bola s malou aquaparku 1krat ked mala 14mesiacikov velmi sa jej pacilo 😀

yennn
2. nov 2012

Na plávanie s babetkami berú od 4 mesiacov. Tam ale prísne kontrolujú stav vody.
Do aquaparku asi až po 1. roku.

mici11
2. nov 2012

na baby plavanie chodil od 5. mesiaca( teraz chodi na plavanie od 3 - 6 rokov) a v aquaparku sme boli prvy krat ked mal cca 10 mesiacov...

nice202
2. nov 2012

boli sme ked mala dcera asi 6 mesiacov a jednoznacne tam boli aj mladsie deti....

oskorusa
2. nov 2012

od 4.mesiacov v kontrolovanom bazéne, teda pre detičky so zvýšeným hygienickým režimom, aquapark asi až od roku alebo aj neskôr u zdravého dieťaťa - hrozia infekcie močových ciest a rôzne vírusové ochorenia - oči, ústna dutina, uši, dýchacie cesty, kožné ochorenia, asi je to na každom rodičovi a viem aj z vlastnej skúsenosti, že ak je detský bazén - niekedy nepustia dospelých do tohto bazéna, len dieťa samé pod dohľadom rodiča z brehu

sea23
2. nov 2012

my sme chodili na mestsku plavaren cca od 10mes.

pajerchinova
2. nov 2012

urcite radsej do chladnejsej vody ako plavaren a nie akvapark, tam v teplej vode sa viac drzia mikroorganizmy a plesne ako pise oskorusa. my sme boli so 6 mesacnou na plavarni alebo v sonnetherme v rakusku kde maju speci upraveny akvapark pre babtka a deti.

miskax2
2. nov 2012

my sme boli v lete v senci a mala mala 5 mesiacov 😀 ale len v teplom bazene velmi sa jej pacilo 😀 ziadne problemy sme s nou po navsteve aqaparku nemali

lucina7
2. nov 2012

my sme chodili od 3 mesiacov, ale to boli bazeny upravené pre bábatká. niektoré aquaparky to majú. určite by som nešla do bazená, v ktorom sú starí ludia. rozmnožujú sa tam všelijaké humusy a bábatko nemá ešte taký organizmus ako dospelý.

anibas
2. nov 2012

ako kde - našich známych nepustili do bazéna s deťmi - hranica od 3. rokov 😉 😉 😉

magdalenocka
2. nov 2012

my sme chodili do normalneho aquaparku od siedmeho mesiaca aj do dospelackych bazenov nikdy sa nic nestalo. A chodili sme casto a byvali tam aj mensie deti

ludka77
2. nov 2012

My sme boli v tatralandii keď mala malička 5mesiacov (bol december - teda len vnútorné bazény sme využili) a neboli sme tam jediní s babom

titkovamiriam
2. nov 2012

od 6m. 🙂

gretocka
20. mar 2013

do niektorych liecivych termalnych bazenov deti nepustia /naprl Velky Meder jeden bazen/, ale vacsina bazenov je poodla mna na rozhodnuti rodicov, my sme boli v Tatralandii prvy raz 7. mes s Adriankom len v detskom, teraz v 7. mes s Rachelkou v Nimnici v normalnom velkom bazene a dokonca aj vo virivke a saune /parna a infra/.

simca06022011
20. mar 2013

no kedze viem co vsetko sa tam da chytit tak urcite nie s babatkom, aj detske plavanie ma riadne hygienicke pravidla, ktore na kupaliskach a v akvaparkoch ani nahodou neplati... cize to ze chodia deti od narodenia do bazena neznamena ze pojdu do akvaparku... ja som malu prvy krat kupala v bazene nasom ked mala nieco cez rok, potom este na dovolenke v prirodnom a inak nic.. do akvaparku ju ani nevezmeme tak skoro, radsej skocime na plavaren. Termalne nepustaju kvoli teplote vody a do tzv kludovych bazenov kde sa neplava... Ja by som malu pred 2-3. rokom do akvaparku nebrala ale jasne je to na zvazeni kazdeho rodica 🙂

betuska22
20. mar 2013

aj ja som davala deti od 3 mesiacov, a nič sa im nestalo 😀 praveže boli obaja vysmiatý a čapkali sa ako kačičky....a ani za svet z bazena von 😀

moon1979
20. mar 2013

zvýšený hygienický režim v detských bazénoch kde sa chodí na plávanie bábatiek vyžadujú len na kurze ... mimo kurzu keď je bazén volne prístupný verejnosti sa tam s deťmi čvachce fakt kadekto a nikto nestriehne, či si si pred vstupom do bazénu dezinfikovala nohy, deti nemajú plávacie plienky, takže vycikaniu sa do vody nie je zabránené a podobne ... takže aj obyčajný detský bazén je rovnaký humus ako ten veľký ... možno ešte väčší, lebo je tam podstatne teplejšia voda a v teplejšej vode sa skôr rozmnožujú "zvieratká" 🙂

11nika11
20. mar 2013

U nas mame kupele ale je to skor ako take velke kupalisko..s malou sme tam boli minule leto,mala vtedy rok.A bola spokojna,vysmiata a nechcela ist ani von 🙂.Bolo tam viac takych mensich deticiek.

awalancha3
24. dec 2013

................teda to je odvaha vodit deti do bazénov a aquaparkov........Skor ci neskor chytí nejaku pliagu. Ja osobne som len za čisté jazerá a more, najmä dievčatka by som do bazénov nepustila (maximálne tak sukromného na dvore). Ale, samozrejme, je to kazdého rozhodnutie. A netrvrdím, že to moje je najlepšie. proste sa snažím "pokaziť" toho čo najmenej.

modrofuzik11
25. dec 2013

sara mala tak rok, ked sme isli. zboznovala vodu. velmi sa jej tam pacilo.