Ahojte viete mi niekto poradit od kedy sa smie uzivat Sinupret? Na letaku to nie je presne uvedene a moja 10 tyzdnova dcerka ma cele hrdielko zahlienene az tak ze sa dusi.Myslite ze jej ho mozem dat?? Mate nejaka skusenosti?? Dakujem krasne za kazdu odpoved
v spc výrobca udáva: Přípravek mohou užívat dospělí, dospívající i děti od 2 let.
takže 10 týždňovému by som ho dávala IBA na odporúčanie lekára.
@petruldo ja som na pribalovom letaku citala ze mozu aj dojcata no nie je presne uvedene ako stare... Zijem v zahranici,kde je podla lekarov vsetko normalne kedze aj moja lekarka je homeopatička..No ja sa uz nemozem na malu pozerat ako sa trapi a dusi sa.Preto ma zaujima ci su nejake mamicky ktore davali Sinupret aj dojcatam a ake maju skusenosti
@barbora0502 ja som malej dávala, ale už si nespomeniem koľko mala a bolo to ešte pred rokom, ale určite najskôr po 9. mes.
@barbora0502 a aj toto je zo spc
Pediatrická populace
Sinupret není určen dětem mladším 2 let vzhledem k nedostatku dostatečných údajů.
Moj ako 3 mesacny bral sinupret na odporucanie nasej dr. Len uz nepamatam davkovanie vtedy.
@barbora0502 tak v AT je od dvoch rokov, určite by som dvojmesačnému nedávala niečo, na čo nemáš určené dávkovanie, aj bylina vie byť nebezpečná, ved keď je tvoja pediatrická homeopatka, tak chod za ňou a rieš problém svojho dieťaťa.
@barbora0502 treba ísť k dr, aj sesterka dávala a tiež mala malá tuším 3-4 mesiace! V letáku je napísané dojčatá 3x10 kvapiek
@barbora0502 ale nech ti odporučí lekár niečo pre tak malé dieťa
@barbora0502 a kalciovy sirup? Ten sa dava aj pri bolesti hrdla
Spýtaj sa v poradni pediatra https://www.modrykonik.sk/forum/category/pediat...
Skor sa snazit vytiahnut tie hlieny odsavackou a fenistil kvapky by som dala
@barbora0502 ja som to dávala 8 mesačnej dcére a doktor povedal ze v pohode moze 3krat 10 kvapiek. Ze to ke čistí bylinné a neublížim jsj tym. Ale brala 3 tri tyzden a nevidela som ucinok za mna je to blbosť
@barbora0502 a fenistilove kvapky nemas? Mojmu ich dala doktorka uz v 5 tyzdnoch. Ak je zahlienena, skus odsat, ak sa neda, treba nostek vyplachnut.
Ahoj, moj malý práve teraz užíva už vyše týždňa 3x 10kvapiek, nam pomohol. O 3dni ma 5 mesiacov.
@barbora0502 ahoj, my sme brali sinupret ked mala 3 mesiace, na odporúčanie doktorky len 4 kvapky trikrát denne len po dobu 2 týždňov. Vraj, keď sa dlhodobo používa zvykne zahlienovat, tak nám povedala doktorka.
Synček bral sinupret už ako 8 týždňový na odporúčanie Dr. 2x10kvapiek a dostal aj fenistil a ťahali sme sopliky, bohužiaľ nakoniec to bol zlatý stafylokok a skončili sme na ATB :(
@barbora0502 náš keď mal 10kg - cca 11 mesiacov, tak bral 9 kvapiek
@barbora0502 10t dietatu by som nedavala nic, co by neschvalil lekar.