Ahojte, chcela by som sa opytat ake bolo/je vase dieta v 5. mesiacoch?
Pri krmeni mi nepozera do oci ale vacsinou niekam mimo. Po kazdom jedle si zdriemne, vacsinou na pol hodinu obcas dlhsie. Cez den spava dlhsie iba ked sme na prechadzke. Niekde som citala, ze v tomto veku by malo vydrzat byt dieta hore medzi dvoma krmeniami.
Neviem ci su to normalne znaky lebo ked googlim tak sa vystresujem, ze moze ist o autizmus napriklad.
upokojím ťa....moja aj pozerala pekne na mňa pri kŕmení a aj tak máme autizmus...😉
@luci767 ja som normálne rada, že keď som mala syna, žiadny net som nemala. Môj syn prvých 9 mesiacov doslova prespal, nevydržal dlhšie hore ako 0,5 až 1 h. Poobede mi spával 4-5hodin v pohode. Nelozil, hneď začal chodiť , do 2,5 roka si vystacil so 4 slovami. Teraz ma 14 a je nadpriemerne inteligentný, šikovný v športe, výborný klavirista. Chce to kľud a nohy v teple. Každé dieťa je iné, ja doteraz pri jedení neznášam spoločnosť a teda fakt neviem kam pozerám... 5 mesačne bábätko je veľmi maličké na nejakú diagnostiku, ja by som si užívala každú sekundu, lebo to strašne rýchlo utečie
@jami1407 presne to robí teraz môj malý. Natacam ho na seba ale ani za svet nekukne na mna😂🙈
@jami1407 a prosim ta kedy asi cca toto robil maly? Lebo moj ma 6 mesiacov a presne mi robi ze ho drzim a vykrucam ho aby mi kukol do oci a on stale hlavou kriti inde a nekukne na mna... Uz ma to tiez stresuje kedze mam predcastniatko. Preslo vam to neskor? Ďakujem
@erikakojdova ahoj,vies co on uz mal asi aj viac...myslim ze okolo7-8mesiacov,presne si nepamatam 🤷♀️ale hej robil to a este si vobec nevsimal deti ked prisli nejake tak nezaujem😀ja som len trpla kedy na nich pozrie 😀a jeho zaujimala trebars len noha alebo vlasy...vies co,hlavne sa s tym netrapit..kazdy je svoj,jedinecny...uz pri dalsom som sa poucila ,ze my ako mamky davame najvacsiu silu svojim detom..tak len ho ber taky aky je a nestrachuj sa a vsetko bude fajn🤗
@erikakojdova a ano,preslo,teraz je praveze riadny pozorovatel,ale zas aj sa vie v pohode zapojit do hry s detmi,ked chce spolocnost 😊uzivaj si drobceka✌
@jami1407 ďakujem ti krasne si zlata❤️😊
@erikakojdova ahoj ako ste na tom? Tiež mi syn uhýba pohľadom
tak sa nestresuj dieta teraz zaujima vsetko na okolo nebude stale len na tebe pozerat