Ahojte. Máme doma 1.5 ročnú dcérku. Momentálne jej vychádzajú očné zúbky. A je to katastrofa. Od pondelka hrozne soplí. Nos ma upchaty nonstop. Nepomáha nič. Ale čo ma trápi viac je, že nič neje okrem mlieka. Behom dňa ak zje maximálne koliesko šunky, pripadne nejakú chrumku. A včera ešte 2 mandarínky. O iné nejaví absolútne záujem. Hneď krúti hlavou a kričí že nie, ak sa jej pokúšam ponúknuť akejkoľvek jedlo. Tak som jej začala znovu kupovať sušené mlieko a aj do toho pridávam napríklad výživu, jogurt alebo rôzne kaše. Chcem sa spýtať, či to nejako riešiť, alebo počkať až vyndu zuby, prejdú sopliky a bude znovu chvíľku pokoj. Teda dovtedy, pokiaľ nepôjdu von ďalšie zuby.
@miruslb to ti ešte pekne papá. Moja pila len mlieko. Aj to málo. A trosku vody. Hrôza. Ešte ju čakajú 4 zadné stoličky. Na soplíky daj Nasivin a od bolesti gél na zúbky alebo sirup.
Ostava ti len cakat, nestresuj sa kvoli tomu ze nepapa, daj jej co jej berie, aj keby to mali byt len chrumky alebo nejake sprostosti. A davaj jej aj nurofen alebo paralen od bolesti. Sopliky su pri zuboch normalne. Moj syn to tiez tak prezival. Nic ho nebavilo, len sa valal po gauci, hrat sa nechcel. Kym mu vysli trvalo to skoro mesiac, takze mal take obdobia, raz lepsie raz horsie. Pomahalo len von chodit, tam ako keby na to zabudol. Su to nervy, ked nechce jest, poznam to, ale oni si rozumeju. Len mojkat, tulkat, to pomaha najviac 🙂