Očkovanie a obklady na nožičku

dorry26
14. feb 2019

Prosim o pomoc ake domace obklady mam dat malej na nozicky prve ockovanie za nami a naplaste sa nedaju zohnat. Dakujen

bagre
14. feb 2019

@dorry26 my sme dávali len studený obklad nachvíĺu párkrát za deň

pribinak
14. feb 2019

Fenistil gél daj na hodinu do mrazničky a potom jej natri nožičky

dorry26
autor
14. feb 2019

A ked fenistil nemame? :/ mame len veci typu laliove listky, alpa, ibalgin gel a to vsetko pre dospelych. Mali sme decke naplaste ale uz nikde ich tu nemaju. Jedine nurofen cipky ale to jej nechcem davat zbytocne

vektricka16
14. feb 2019

@dorry26 ja som dala octan do ladnicky a natierala, nato som si nastrihala gazu..dala som jej take teplaky /leginy ktore mozme aj zamastit a potom vyhodit...

lubik87
14. feb 2019

@dorry26 octanova masť topka a chladiť masírovať aby sa nespravila hrča 🙂

lubik87
14. feb 2019

@pribinak vieš že ten gél mrazenim znehodnotiš ?

trinneo
15. feb 2019

@lubik87 pridambsa a spytam sa... a co ak sa hrcka spravila? Co pomoze na to? Lebo pred očkovaním mne napr. doktorka nic nepovedala... Myslela som ze hrcka sa jej vstrebe

lubik87
15. feb 2019

@trinneo ja som použila len octanova masť po druhom.ockovani malá dcérka taký pás tvrdý dala som octanova masť a masirovala ale aby ju to nebolelo...myslím že až týždeň ju mala ...tiež odporúčam použiť homeopatiká.co sa podávajú pred , v deň a po očkovaní ( 3dni) znižuje nežiadúce účinky thuya 15 chcete myslím ale určite v lekárni budú vedieť 🙂

13lucia17
14. sep 2024

Prosím vás ako ste zarobili ten viny obklad