Ahojte. Od narodenia dcérky som poprosila všetkých, aby fotky o mojej dcérke nedávali na sociálne siete a vôbec nikam. Ja osobne ako matka nemám fb ani Instagram ani nič zo sociálnych sietí. Nikdy som nikde dcérkynu fotku nezverejnila. Jednoducho si to neželám. Niektorí rodinní príslušníci to nerešpektujú, ja neviem už ako im to dat najavo aby nebol oheň na streche. Dokonca minule mi známa poslala foto, kde je na jednej stránke vystavená moja dcéra.
@modrykoniicek ved práve, už som to povedala pekne, jemne, nedali dole dcérkynu fotky a dnes mi píše známa že aká je malá pekná a ako vyrástla. A ja ze odkiaľ vie keď býva 500km a napíšeme si 3x do roka. Ze švagriná ju dáva na fb. Nechápem čo je na tom dobre a jednoducho si to neželám. Ešte sa chystám napísať sms aby som mala aj písomný dôkaz že som ich napomenula a ak to nepôjde, musím ísť na to už inou cestou.
@1gabriela13 Je mi ťa popravde ľúto.Ja by som už isto vybuchla lebo toto nie je sranda.
@1gabriela13 no holt neposielať rodine žiadne fotky a ani pri návšteve im nedovoliť sa s malou fotiť, keď teda nedokážu rešpektovať tvoje želanie. Budeš za šibnutú, ale ja ťa chápem, tiež nedávam naše fotky na net.
vždy som bola zvedavá, kde sa berú deti, ktoré nikto nepozýva na iné detské oslavy... už viem
@zuzanka.zuzu 🤣🤣chorý názor ale dobre, nech je tu koment navyše. BTW ja som Facebook nikdy nemala ale pozvaní zato viac než kamošky žijúce s Facebookom
🤣🤣🤣
@1gabriela13 nevšímaj si ju,zrejme patrí k ženám,ktoré drbú svoje decko nonstop na net.Bez toho by zrejme nevedela existovať 🙊
@23121974 to je tiez naprasky cely fb mam plny fotkami deti svojich spoluziacek kolegyn. Nemala by som s tym problem keby to dieta tam nebolo vycapene: misko papka tortu, misko na zachode, misko ide k zubarovi. Ozaj mi to uz leze na nervy
@1gabriela13 budes to ziadat aj na skolkarskych a skolskych akciach?
Presviedcat ta nebudem, ale nase decka sa vzdy tesia, ked tam seba objavia medzi kamosmi.
@bielavlcica ja som takým zrušila sledovanie,lebo tiež mi to liezlo na nervy a odvtedy mám kľud 😀
@moonlight1210 tam musíš rodič podpísať súhlas ci súhlasím zo zverejnením fotky svojho dieťaťa. Mama uci na skole a majú to takto, čudovala by si sa koľko rodičov nedáva súhlas k zverejneniu osobných údajov deti vrátane fotografií a oni to musia rešpektovať. A ano, nebudem s tým súhlasiť. Ak dieťa vyrastie a bude chcieť byť zverejnené na nete, nech sa páči, bude to jej rozhodnutie ale teraz o tom rozhodujem ja a ja si to neželám.
Ja len nerozumiem, ako si to niekto moze vobec dovolit??? Osobne by som nikdy nedala foto cudzieho babatka na fb bez opytania sa jeho matky🤷♀️ A je jedno ci je to rodina-kamarat-kolega... osobne nedavam svoje babo na web, a som rada ze moja rodina to respektuje. Ak by nerespektovali, zakazala by som fotit a foto by uz do ziadnej spravy nedostali.
@1gabriela13 Ísť na to trochu ráznejšie.Rodina-nerodina je to tvoje dieťa a nikto nemá právo zverejnovať cudziu identitu.Dokonca ani sám rodič.Uvedomujú si, že fotky na soc.sieťach hlavne detí môže niekto zneužiť? Presne viem aké to je keď ty sama soc.sieťami nežiješ.Nikdy by som si nedovolila zverejniť fotku cudzieho dieťaťa.