Oblizovanie rúk u 2-ročnej?

tapka1994
22. mar 2020

Ahojte, prosim vas, dcére ma 2r, a zacala si posednu dibu oblizovat ruky a strkat prsty do ust.
Nema este posledne stolicky vonku, je to z tohohi ze ju svrbia dasna alevo jej niečo chyba??
Alebo ma len potrebu si davat nieco do ust? Nema niekto skúsenosť?

mmoonna
22. mar 2020

Ahoj, môj syn bude mať tri roky a tiež si začal pchať prsty do úst,hoci to nikdy predtým nerobil. Minulý týždeň mal jeden deň teplotu a začal sopliť. Všimla som si, že mu ide jedna stolička. Tak si myslím,že to mal všetko z toho.

lindusss2016
22. mar 2020

@tapka1994 moj mal nedavno 2 r a ruky ma v ustach NONSTOP uz cca pol roka. Teraz v zime sa konecne odnaucil si ich obhryzat vonku, ale doma vkuse, neviem mu v tom zabranit. Podla mna zuby. Dcera toto nerobila vobec.

tapka1994
autor
22. mar 2020

@mmoonna no tak aspon ze, lebo doteraz ani ona to nerobila. Tak aspon budem sledovat ci jej idú tie stolicky.. Ale dnes aj ked som jej potrela gelom dasna, tak zatial som nic necitila, ale to neznamena ved ze jej nejdu.. Dnes nemusim citit nič , a zajtra moze mat pomaly zub vonku 🙂..

tapka1994
autor
22. mar 2020

@lindusss2016 no moja začala teraz asi 3t dozadu. .ale to len tak na vecer, ked jej pustime na chvilku pesnicky na mobile. .uz som skusila jej aj nieco ponuknut aby si ich nedavala tolko do ust, ale aj tak to moc nezabralo... Tak teda uvidim

lindusss2016
22. mar 2020

@tapka1994 presne aj moj to robi hlavne vtedy, ked pozera pesnicky alebo rozpravku.

tapka1994
autor
22. mar 2020

@lindusss2016 ale preco ma dôvod ma toby si ich oblizovala..? Snazim sa jej to vyhovorit, ale marna slava.. 🤷‍♀️🤷‍♀️..
Alebo moze jej nieco chybat?

joannita
22. mar 2020

@tapka1994 moj 22 mesacny tiez, ruky, prsty žužle, alebo rukav, alebo tricko pod bradou si dokaze žužlat az tak ze vele tricko mokre 🤦‍♀️

tapka1994
autor
22. mar 2020

@joannita sak to ako keby som moju videla..
Aj nakrcnik teraz ked ju idem počas tejto karanteny vyvetrat si ho zuzle v ústach, keďže rusko neznesie...

Aspin som neni teda sama...
Ale je to hrozne sa pozerať na to ked dieta si pcha ruky pomaly az do zaludka 🤷‍♀️🤦‍♀️

joannita
23. mar 2020

@tapka1994 ano presne 😂 aj saly a nakrcniky..... Proste vsetko 🤦‍♀️
Rusko presne 2 sekundy vydrzal mat, po velkom boji.

lindusss2016
23. mar 2020

@tapka1994 podla mna ich tie dasna ominaju a maju potrebu si ich masirovat

tapka1994
autor
23. mar 2020

@joannita no nejaki to hadam my vyzdrzime doma bez toho aby sme sa zblaznili 😂🤦‍♀️.. A hlavne aby sme neohrozili deti a seba.. Vydrzime to v tonto období..
A uvidine aj ci teda tym nasim detom nevyjdu z toho zuby 😂

tapka1994
autor
23. mar 2020

@lindusss2016 aj ja si to asi myslim ze ich tie dasna ominaju, alebo co. Ale sak to pokiaľ im vyjdu aj zuby tak budu mat ruky ozuzlane celee 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

lindusss2016
23. mar 2020

@tapka1994 no moj to ozaj robi dlho a strka si tam cele dlane, alebo len prsty, zuzle, az mu sliny tecu, ale zatial ruky pohode 🤷‍♀️