Obliekate už pančuchy?

16. okt 2023

Dobre rano. U nás je momentalne 1 stupeň. Za pol hodinu vyrazame do skoly. Keď pojde zo skoly malo by byt 6 stupnov. Ryzmyslam či už dať pančuchy pod rifle?

anjelicek26
16. okt 2023

Pod 5 stupnov davam pancuchy... ani nerozmyslam, ktory je mesiac... ale tak oblecu si ich len dcery, synovia maju hlboko v pazi, oni rozopnuta bunda aj ked mrzne 🙄 Zima je na pancuchy "dostatocna" ak toto bola otazka, v januari by si ani nerozmyslala a dala.

hennyinnsbruck
16. okt 2023

Nie dnes mame 3st dam teplejsie leginy

kacena2022
16. okt 2023

U nás bolo ráno 3 stupňov malému som dala tepláky a ešte krátke tričko nosí.Chodime pred 6tou do škôlky.Na konci týždňa sa má otepľovať.Pancuchy nenosí vôbec a tielka tiež nenosil,len do škôlky že musia mať,tak to ešte musím kúpiť na zimu.

patka06
16. okt 2023

Od 3 rokov sme pančuchy v šatníku vôbec nemali.
Do školy len rifle alebo iné nohavice, neviem si predstaviť sedieť v triede v pančuchách a za tých 15 minút cesty pešo nestihne byť zima.

zuzinabila
16. okt 2023

@patka06 ja mam dcery.davam pancuchy,na to nohavice(ranna cesta+pobyt v druzine vonku a cesta domov),v skole si da dolu nohavice a natiahne suknu na pancuchy.takto je jej prijemne aj v triede aj vonku nasledne.

margaretka_
16. okt 2023

U nas primrzlo. Pancuchy nemam rada. Ale mladsi ide v dvoch vrstvach, tenke teplaky a tenke softshellove nohavice. On bude cele doobedie von. Starsi iba teplaky, on bude von chvilu a ide dnu.

patka06
16. okt 2023

@zuzinabila aj to je dobré riešenie, len moja dcéra neznášala pančuchy od mala, sukňu / šaty nosila iba na slávnostné príležitosti,
Do školy by dobrovolne sukňu neobliekla

anjelicek26
16. okt 2023

@patka06 vasi nechodia von? Nasi su obe prestavky a aj potom zbernu druzinu cely cas vonku a to aj ked prsi som ich uz videla 🙄

krkavcia_mater
16. okt 2023

moj 7r nenosi pancuchy vobec.. otuzujeme. Na lyze ma merino spodky... Neprehanajte to s obliekanim.. este nie je cas ani na zimne topanky. Co budete robiť pri minusovych teplotach?

patka06
16. okt 2023

@anjelicek26 na dlhšie chodia von družinári poobede, veľkú prestávku majú iba 1x 20 minút, tzn. reálne vonku max 15 minút

anjelicek26
16. okt 2023

@patka06 nasi su veru dlhsie, hlavne im je aj nuda, moc sa na tom dvore robit neda 🙄

jana_eyre_2
16. okt 2023

U nás su teraz 3stupne, cez deň má byť Max 12.. deti si pančuchy neobliekli, najstarší a najmladší take nosia iba keď mrzne a my ideme na dlhý čas von, dcéra častejšie ale až keď je ozaj zima..

enusamt
16. okt 2023

U nas su pancuchy iba na sankovacku.. 6r ich uz dlho odmieta a pre 3r v skolke by to bolo neprakticke

guudy
16. okt 2023

Treba mysliet aj na to, ze v triede maju cca 20 stupnov a presedi tam v pancuchach a rifliach min cele doobedie. Bavime sa o skolakoch, nie skolkaroch, ak som dobre pochopila…

iam24
16. okt 2023

Veru dnes som deťom do škôlky už dala. Hlási dnes Max 12 stupňov u nás, keď sme išli do škôlky boli 3 stupne.. nosia už aj prechodné topánky. Ale radšej ako by mali ochorieť....

mimikarol
16. okt 2023

Ja dávam silonky a legíny. Do a zo školy chodíme autom a v škole keď kúria majú tam teplo.

lizatko1009
16. okt 2023

Roky rokuce to nekupujem, oblečie jedine termo na zimný šport a botasky ratam ešte taký dobrý mesiac

miiceencoovaa
16. okt 2023

Ja dávam pančuchy už 2 týždne 😂 ale to preto lebo v škôlke sa hra na zemi, stále sa tam vetrá, chodia von za každého počasia,…

qwert87
16. okt 2023

Ráno boli 2 stupne u nas. Školák mal len rifle, ráno to ma 5 minút do školy, išiel na bicykli v teplej bunde a čiapke. Škôlkarom, keďže budú doobeda vonku, som dala prechodne topanky a sofshelove nohavice.

jesenzima
16. okt 2023

Pančuchy neobliekame, druhú vrstvu pod nohavice obliekam deckam, keď ideme do snehu, alebo na turistiku v zime .... Rannú cestu do škôlky zvládnu v teplakoch, trošku sa aspoň otužia 🙂

zorkahorka
16. okt 2023

Mojmu prvakovi pancuchy urcite nie, mladsiemu skolkarovi som pribalila pre istotu softselove gate. Ale malo by byt slniecko, takze by mohlo byt prijemne, ak pojdu von

katy084
16. okt 2023

7r. synovi som dala do tašky spodky s tým, že ak budú vonka v družine nech si ich oblečie, ale tepláky nie su hrubé...