Ahojte,mam otázku ako obliekate babatka vnútri pripadne koľko mate cca stupňov v izbe ?môžem dávať bodycko s kratkym rukávom?mame cca 21,21,5...stupňov...
Doteraz sme mali stále len s dlhým rukávom..🙂)).
@mayka730 ja by som urcite nechala dlhe...ja som davala kratke az v lete...sama som celkom zmrznuta, pokial nemam kratke ja, nedam ani dcerke...a 3mesacne babatko je este velmi malinke, radsej dlhe 🙂
@mayka730 nechala by som s dlhým rukávom, dieťatko sa nepohybuje
Babatko ma mat vzdy o jednu vrstvu viac ako ked sa obliekas ty aspon co si pamatam ked bol mali malunky
@mayka730 Babatka su rozne, nas bol taky prehrievaci typ, takze nosil cca od 6 tyzdnov vzdy bud tolko isto alebo menej oblecenia ako my. Takze ja si myslim, ze mozes dat kratke, ak mas pocit, ze mu je v dlhych rukavoch teplo. Alebo daj kratke, ak by mu bolo chladno, uvidis to.
Na 21 dlhé. A ja by som zniesla aj tenkú bundu. Ozaj tenkú. Mame 21 a decká nosia tielko a dlhý rukáv, alebo krátky s ešte dačo.
@mayka730 my nosíme aj sveter a to mávame tak 24 stupňov :D :D ale my sme iný prípad, nám je furt zima, aj mne aj dcérke. V škôlke mali v lete všetci krátky rukáv, ona mala tielko a dlhý rukáv a plakala, že chce sveter lebo jej je zima
Určite ešte s dlhým. Bábätko sa nepohybuje, iba leží, a úprimne, my mame v dome 23, 5 stupňov a to je akurát príjemné. Pri 21 by som už zamrzla aj ja, to by som aj mikinu brala,aspoň u nás v dome je proste zima Zároveň v noci sa píše, že staci 19-20 stupňov, no u nás to neviem si predstaviť, veď by nikto nespal od zimy.
Ešte by som nechala s dlhým.