Obliekanie štvormesačného bábätka

ivet98
2. jún 2022

Maminky ako obliekaťe svoje 4 mesačne bábätka keď už je tich 25°C ale pofukuje aj vetrík?

erinka90
2. jún 2022

@ivet98 tenke body s dlh.rukavom, tenke teplaky, a ponozky, a tenka deka cez brusko. Ciapku nedavam. Ked velmi fuka a vonku spi, tak stiahnem striesku na kociku.

matkahelka
2. jún 2022

@ivet98 ja mam 5 mesacnu. spi cele dni vonku na balkone, lebo vo vnutri spat nechce. ma body s kratkym rukavom a leginky, ponozky. ciapku nedavam ani deku. ja pri 25 stupnoch som v satach s holymi nohami, pride mi od veci dieta v leginach este prikryvat.

ivet98
autor
2. jún 2022

@erinka90 dávam taktiež body s dlhým rukávom, leginky, ponožky ale aj čiapočku

ailiba
2. jún 2022

@ivet98 suhlasim s predchadzajucimi idpovedamu, ale ked pofukuje a je vonku z kocika, tak aspon tenucku ciapocku, kvoli uskam.

srferreira
2. jún 2022

Tak ono zalezi aj ako je pocitovo. Nezalezi ci je 25 a fuka studeny vetrisko. A je aj 25 a pocitovo na 30. Obliekaj tak aby sa nepotilo 🙂 ja uz som pri takychto stupnoch malo kedy davala ciapocku, a uz maval kratky rukav a nozky hole, ked bol na slniecku. Ked zaspal tak som len plienku prehodila cez nozky.
Netreba to prehanat naozaj. Ja poznam znamu, boli sme na SVK 35st v tieni, a mala mala ciapku, dlhe body a na tom este ponozky, a leginy, prehodenu deku a prazilo na nu slnko. A ona mi hovori, ze mala sa jej stale poti, ze ju 4 krat do dna prezlieka 🤷‍♀️ Davaj na pocit, nie na stupne, a zatylok treba kontrolovat. Rucky aj nohy mozu mat studensie 🙂
Ked uz tak namiesto ciapocky daj celenku, ked sa bojis o uska.

zuzinka888
2. jún 2022

Hlavne pozor na body s kratkym rukavom. My sme boli s kamoskou na kave maleho som mala v lone bolo pod mrakom ale teplo. Cca 20 min maleho mi opalilo - spalilo. Opalovak som nedala ved bolo pod mrakom viem velka chyba. Odvtedy tenucke body s dlhym rukavom a tenucke teplaciky ponozky a klobucik.

srferreira
2. jún 2022

@zuzinka888 ano suhlasim, ja som aj taketo malinke natierala, rucky, tvar, a nozky. To co trcalo z kocara. A hlavne narty, aj ked sa clovek snazil vyhybat slnku, no nie vzdy sa to da.

marticka85po
2. jún 2022

Tiez mam 4mesacnu, obliekam jej letny overal s kratkym rukavom a šortkovym spodkom, Ponozky,tenku ciapku a prehodim cez nu bavlnenu jemnu obliecku kedze pod dekou nechce byt.

kkovacovak
2. jún 2022

@erinka90 cez bruško? 😃 Aký význam má deka na brušku?

erinka90
3. jún 2022

@kkovacovak aby mu nebola zima, rucky a nohy aj tak pracuju a odkope prikryvku, na brusko si necha, keby som ho zababusila celeho, tak sa spoti.