Obliekanie do kočíka 2-mesačné bábo

stela1981
24. sep 2018

Ahojte,co obliekate v tomto pocasi do kocika dvojmesaxnym detickam? Dcerka ma 8 tyzdnov, von musime za kazdeho pocasia. Do kocika ju davam v zavinovacke a prikryvam dekou,len co jej pod to obliect?

beky1813
24. sep 2018

@stela1981 body, teplaky, ponozky, mikina/sveter, ciapka

deti95060810
24. sep 2018

o jednu vrstvu viac ako tebe....ak ty máš 2 vrstvy - malej daj 3...

terez01
24. sep 2018

@stela1981 daj pod ňu jednu teplú deku, obleč ju o jednu vrstvu teplejšie ako si ty a zavinovacku ešte prekrytie dekou, a skús jej teplotu v zahlavi,ak bude horúca a budeš mať pocit,že sa potom,daj jednu vrstvu dole.

beky1813
24. sep 2018

Ale za vrstvu naviac sa povazuje aj deka a zavinovacka

belllinka
24. sep 2018

Tak ale dieta v tom kocari, spi, nehybe sa... jasne ze ju oblec viac ako iba o jednu vrstvu viac. Chcela by som vas vidiet, keby ste v takejto zime spali vonku, ci by vam na bezne oblecenie stacila iba deka.

stela1981
autor
24. sep 2018

To som prave nevedela,ci brat zavinovacku a deku ako dalsie vrstvy. Telicko mala teple,ale rucky aj nozky studensie😕 a to este len pride zima 😱

lacibo
24. sep 2018

@stela1981 pri tomto počasí určite už aj fusak

lubi40
25. sep 2018

@stela1981 skus pridat ponozky (myslim extra ponozky), u nas to pomohlo. Alebo ak sa ti da, tak zroluj decku, plienku k noham, aby jej od tial nefukalo. Inak ja som to robila tak, ze som testovala, ktora cast tela je studena, tam som potom pridala vrstvu.

kratulka
25. sep 2018

Urcite vrstvit..obliecť.. krabatik ciapocka..ja davam na spodok kocara deku .na to zavinovacka a ešte do dalsej deky zaviazat..nie najhrubšej ...proti vetru aj krytka..v kociari zas nefuci

kratulka
25. sep 2018

Oplatí sa aj taka deka do vajka co ma aj otvory na traky ked treba a to aj do kociara..my name este aj taký overalik akoby spaci vak...ale je na vonku...