Obliekanie 6,5 mesačného bábätka

23. mar 2022

Ahojte , dobre ranko , chcela by som sa spýtať ako obliekate vaše detičky aktuálne von do kočíka - my už mame športový 🙂

lara45
23. mar 2022

Ja dávam dcérke body s dlhým rukavom,teply sveter ,prechodnú bundu ,pančušky, zateplené nohavice ,ponošky a botasky a samozrejme tenšiu čiapku ale je jej v tom teplo tak tiež neviem ako ju obliekať či už môžem fakt, že na tenko.

riskoh
23. mar 2022

Ja som sa riadila tym,ze babatko ma mat o jednu vrstvu viac ako dospely

autor
23. mar 2022

@lara45 fusak už nedávate však ?🙂

riskoh
23. mar 2022

Mame deku

diamond007
23. mar 2022

Body, pančuchy, gate, hrubé ponožky a navrch len taký hrubý svetrik

petamich
23. mar 2022

maly ma 8-mesiacov a v BA je posledne dni 13+ stupnov - ma nohavice, ponozky, body, hrubsi sveter a deku a ked je chladnejsie alebo pofukuje tak nanoznik - dieta od mala nepre-obliekavame a obliekame menej, vetrame atd. 🙂

fusak nemam uz tri tyzdne, viac ako polrocne dieta uz staci obliekat ako seba + mozno deka navrch, kedze sa nehybe a uprimne nechapem ako to dieta niekomu moze vydrzat v zimnom fusaku, napr. vcera sme mali 16 stupnov, ked vidim ako vozia mamicky naokolo ale tak nie je to moja vec, ja si predstavim samu seba, ako by som sa citila, keby idem teraz von a dam si lyziarske gate a bundu 🤷‍♀️

alexka89
23. mar 2022

Ja mam 7mesacne a len včera som brala z kocikarne zimnny fusak...dnes ho uz nebude mat lebo uz byva nervozne ... davam co ma na doma oblecene a na vrch zimny overal a ciapocku ..v kociku uz ma len deku na ktorej lezi

lara45
23. mar 2022

Už niee.Dneska som ju navstvila a bolo je hrozns teplo mame veľky dvor a nefukalo takže sme to dnes riskli len s hrubším svetríkom a aj to jej bolo teplo.