Dobrý deň prajem. O dva týždne mám TP a chcela by som sa s vami poradiť, čo mám svojmu synčekovi obliecť na cestu domov... Chceme ho odniesť vo vajíčku v aute... Tak čo by bolo najlepšie oblečenie, aby mu nebola zima ani moc teplo? Ďakujem. 🙂
o jednu vrstvu oblečenia viac ako budeš mať ty.... Inak radšej viac naobliekať ako menej....
male dieta nevie regulovat svoju teplotu, je zvyknute na 37°C prave preto treba vlnene a teple oblecenie na prve obdobie aj ked sa babatko narodi v lete 🙂 ja som mala specialny fusak do vajicka
@mariakovacikova130 nám sa narodil V decembri. Obliekla som mu košieľku, dupačky, svetrík, čiapočku, môžeš dať na seba dve, jednu tenkú A druhú hrubšiU. Na to som obliekla overal, dala do vajíčka, prikryla dekou AnA deku dala ten kryt na vajíčko. Ak by fúkalo môžeš prekryť vrch bavlnenou plienkou
@mariakovacikova130 vtedy aj fúkalo veľmi, ale bol spokojný, nebol spotený. V aute sme išli skoro 45 minút domov.
@mariakovacikova130 novorodenec je zvyknuty na vysoku teplotu. v bruchu ma 37°C. po narodeni to chvilu trva, nez sa babatko prisposobi prostrediu. preto znesie vyssiu teplotu.