Maminky idem sa poradit. Mame 9m dievcatko. Je uplne zlata,no co mna trapi je jej obedny spanok. Spinka mi cca 2-3 krat pocas dna,co je super,ale pocas spanku s nou musi niekto spat,aby sa ako tak dobre vyspala. Ked ju uspim a necham ju samu,tak do pol hodiny je hore a potom je cely cas mrzuta. Ak pri nej niekto je,tak vie potiahnut aj 2hodinky. Spava na nasej posteli,skusala som ju davat spat aj do postielky,ale marne. Poradte ako ju naucit spat samu a dlhsie,ved uznajte obcas treba aj navarit,upratat,atd ale takto sa to neda.... dakujem za jazdu radu
Ja mam deti 4 a na obed spia vsetci vratane mna cca 2hodky 😀😀😀
ste ma potesili 🙂 citila som sa tak nepotrebne ked len s nou lezim,ale teraz sa mi ulavilo 🙂
Aj u nas to bolo s dcérkou rovnake, tiez som to vyuzila na oddych ;)
u nas to tiez tak bolo do 16 mes vtedy sme sa prestahovali na byt a v pohode spi pekne aj 3 hod niekedy ale ked sme byvali u priatelovych rodicou tak ju asi nieco budilo lebo tam som musela byt stale pri nej aby spala aspon 1,5-tie 3 hod
@madu8653 ak sa ti s tym neda nic robit aspon si oddychnes. A co sa da,robit vecer a ostatne pri babatku.
Aj ja som si myslela,ze ak je babo hore,musim byt stale s nim.. Neskor som pochopila(maly cez den biedne spaval,ze to prosto inak nejde.
No a pri malej,resp.oboch detoch sa uz aj ta pozornost delila. Ale zas obe deti vedeli spat tak,ze ked zaspali,sli sme prec.
@madu8653 ahoj moja spí v kočíku tak 30min na posteli 30min v postielke 30min ak si lahnem s nou spí aj 3hod, no lenže nemám čas, tak nič riešim to tak že spí len 30min a čokolvek robím je so mnou, mám takú šikovnu ľahkú stoličku na krmenie, podľa toho v ktorej izbe mám prácu tam ju zoberiem, väčšinou sa v nej sama hrá, alebo je fascinovaná metlou 😀 alebo ju musím zabávať a rozprávať sa s ňou, niekedy som odsudzovala matky, čo chodili poobede s deťmi spať kým som sa minulý týždeň doslova zložila, malá bola chorá a nemohla som sa od nej pohnúť vkuse plakala večer som už nevládala ani chodiť celú noc som zvracala, od tohto týždňa sa snažím všetko urobiť ráno a poobede si idem pospať s ňou 🙂
@madu8653 U nás to bolo podobne. Bola som mladá a chcela som robiť ako Ty, ale bolo to zbytočné. Oddychni si aj Ty, fakt daj na starú korčuľu.