Ahojte. Začínam zahusťovať mlieko Nutritonom, akú veľkosť cumla mám objednať? Používam fľaše Tommee Tippee. Bude stačiť č.3 - rýchly prietok alebo zobrať č.4 - hustá strava?
Baby ake je vhodné UM ?od narodenia máme nutrilon 1 , potom sme dávali aj Nutrilon comfort, po trapeniach to skončilo tak,že malý bol v nemocnici, koly krvicke a hlienom v stolici
Robili mu všetky možné vyšetrenia. Nemá vyrozy, ani infekcie ani nič...nezistila sa ani intolerancia na laktozu a ani alergia na kravske mlieko.
Jedna lekárka nám povedala, že deti z nutrilonu mávajú krv v stolici, že to nieje dobre mliečko
Tak ake mám kúpiť?pediatricka tvrdí zase opak
Ďakujem
@marcela862019 ja som mala Bebu a časom prestala sedieť tak som prešla na Nutrilon a super 👌🏻 Niektorému dieťaťu sadne Beba, inému Sunar alebo Nutrilon alebo iné UM... nedá sa povedať ktoré je naj. Ak má takéto problémy vymenila by som za iné...
@nikiki29 Záleží od toho ako planujes mlieko zahustiť, ja som nikdy nedávala presne podľa návodu, tuším 1 odmerka na 100ml, mne sa to zdalo dosť husté. Nasypala som do 210ml mlieka (vtedy sme začínali) ani nie jednu odmerku. Na takúto hustotu mi stacila o kustik väčšia dierka s akou sme začínali z pôrodnice. Neskôr keď pil kaše tak som kúpila originál na hustú stravu. A aj bábo je každé iné, jedno vie piť pekne, iné sa drhne. Musíš vyskúšať aká hustota vám sadne a potom prispôsobiť cumel.