Ahoj, poraďte nám v čom je problém. Máme týždňové dieťatko, kojené. Spinká cca 3hodiny a potom vstane, dám mu mlieko, prebalíme, dám z druhého prsníka papať a papá aj 40 minút a nie a nie zaspať. Vidno na nej, že je unavená len nedokáže zaspinkať a aj 2hod8ny resp 3 trvá kým zaspinká. Ďakujem za odpoveď kto má skúsenosť
@ivuka kazdy den su tu prispevky na rovnaku temu, skus pofiltrovat, babatko sa este len aklimatizuje, ma iba tyzden, nemozes cakat ze bude lahucko zaspavat ked uz je mimo prostredia ktore dosial poznalo, kazdy den bude iny, treba byt trpezlivy a pomoct jej zaspat, bud v naruci pohojdat, alebo v kociku, ci v nosici...
A hlavne si ju pevne k sebe pritulit. Deti do 4 mesiaca potrebujú cítiť pocit bezpečia, oni inak nezaspia. Môžu byť akokoľvek unavené. Žiadne nech sa vyreve alebo učím ho zaspávať samé tu neplatí ešte. Na to príde čas neskôr. A pokojne, pomale pohyby vo všetkom. Aj pri tom hojdani, vynechať prihováranie sa v noci.
Ďakujeme veľmi pekne. Odgrgnut ju dávame vždy keď je to možné, resp ked nezaspinka pri papani. Skúsime teda tak ju uspavat na rukách aj keď to tiež už robíme a bude už len a len lepšie
@smejko25 ja jej vsetko nahlasujrm
Skus zavinovat. Nas sa napapa, odrgne, zaviniem, polozim do postielky a spinka. To zaspavanie na rukach sa mi nezda ako stastny napad. Teda ja by som to nerobila, nezbavis toho.
@ledgerka riesila to v aprili
@ivuka spanok v takomto veku sa meni zo dna na den 🙂 skus ponosit na rukach pospievat a tak 🙂 mozno poskackat na fitlopte 🙂