Nohavice pre veľmi štíhle 2-ročné dievčatko, v. 92

lili2015
2. sep 2020

Ahojte maminy, viete mi prosim poradit, ktora znacka oblecenia ma uzke nohavice v pase pre stihle dievcatko? Dcerka nosi v. 92, ale vazi iba 11 kg, dostala som kopec krasneho oblecenia od svagriny H&M, Tesco, Pepco, Lupilu ale vsetko je jej strasne siroke na pase. Uz je odplienkovana, takze ani plienka ani body jej to nedrzi. Niekde som do teplacikov natiahla gumicku, ale to sa mi na kazdom kuse nechce, kedze dcerka chodi do jasliciek a denne zaspini tak 3 ks nohavic. Dakujem krasne za tipy 🙂

kittykat22
2. sep 2020

@lili2015 Zara ma slim fit nohavice a rifle. Myslim ze to je to najuzsie co na trhu najdes. Na bokoch su este gombicky ktorymi mozes zuzit gumu okolo pasu 🙂 Inak pre stihle dievcatko je najlepsie kupovat elasticke veci ktore uplne obtiahnu nozky a pas - C&A ma dobry vyber legin. Maju dobry vyber - teplejsie aj tensie.

viera77
2. sep 2020

U nas jedine z Takka zn.Dopodopo, ale aj vrchne oblecenie, nielen nohavice, atd. Mam doma 2 doslova špagetky. A kde je nutne, všívam uz 9 rokov ďalšiu gumu do pásu...uz je to len o zvyku.

cookie29
2. sep 2020

u nas funguje dost lindex, su drahsie, ale na toho mojho drobca sedia a da sa regulovat pas

lili2015
autor
2. sep 2020

@kittykat22 @viera77 @cookie29 Baby dakujem krasne, pojdem pozriet spominane znacky do obchodu co bude sediet, ja aj tak kupujem na kazdu sezony 3-4 ks nove a zvysok bazarika, lebo v skolke si to vzdycky tak zaspini, ze to po prvom raze ani oprat nejde, 😅

jajka71
2. sep 2020

@lili2015 pre stihle dievcatko zara jednoznacne, ja mam baculku a stihleho (dvojicky) a podnes den mu najlepsie sadnu zary ;)

marguay
2. sep 2020

Tak moja uz nosi 98 ma 3 roky a stale 11 kg. Tento problem s oblecenim je stale, nesedi skoro nic. Ja jej kupujem vzdy leginy zn Coccodrillo sadnu na stihle moja ma pas 21 a su to jedine leginy co jej sedia. Kupujem par z bazara a par novych. Ale teplaky uz maju sirsie. Z ostatnych co sme skusali a bolo ich kvantum teplaky aj rifle len slim strihy nie klasicke a s regul pasom nam sadol reserved. Zara no neviem gate asi ano, ale mikiny a tricka siroke strasne. Tu vie mat obcas uzsie lupilu, ff. Odporucam aj sk znacku Japitex, je drahsia ale ma krasne veci na dazdovky. Sem tam sa da najst uzsie z Young dimension, George a tam asi aj skoncim. Next, hm a podobne vobec nesedi.

vikusjk
2. sep 2020

@lili2015 ja malej dodnes zasivam vsetko v pase, stahujem aj tri centimetre a to nosi velkost 134 (ma 21 kg a to pribrala pocas korony na domacej strave), od malicka vsetko zasivam, kupujem v prevazne v HM. V Reserved maju niekedy, nie vzdy, take gate, ktore maju vnutri zasitu gumicku na stiahnutie, co sa zapina o gombik, cize upravis pas tak, ako potrebujes.

miskamilka
2. sep 2020

Tiez mam spagetku, 3 roky 95cm, 12.5 kg. Sedia jej leginky Coccodrillo (jedny jej nesadli, tak maju asi aj sirsie aj uzsie strihy, ale 90% sedi). Vyskusajte, online maju casto zlavy. Z drahsich S.Oliver je uplne top slim a dlhe. Vacsinou aj Mayoral sadne a v BA v Central som objavila sergent mayor a original marines, tiez maju pekne uzke strihy, dostatocne dlhe nohy.
Zara nam je kratka alebo potom siroka, ked sedi dlzka :(

tilko
2. sep 2020

Ja mám dvojročnú špagetku tiež...teraz v lete nosila z H&Mka legínky veľkosť 80. Inak kupujem legínky F&F s tou fialovou vysačkou, teraz 18 až 24m je to cca 21 až 22cm v páse. Naša má len 10kg. Ešteže v lete sa dali nosiť šatičky. Gaťky kupujem v Reserved 86/92. To sú také najmenšie aké som objavila.

w123
2. sep 2020

ahoj ja tiez davam leginy f&f a pod to dam pancusky a minule som kupovala rifle v pepcu a pas vyzeral byt akurat a moja ma 10 kilo a kupovala som 92 jky (okrem toho tam maju fakt krasne veci oplati sa ist pozriet ) 🙂