Nočný spánok u skoro 16-mesačného dieťaťa

nina296
19. jan 2023

Maminy nemáte skúsenosť s nočným hrozným spankom aké ma naše dieta? Bude mat rok aj 4 mesiace, asi mesiac ma jeden spanok, zaspáva lepsie ako keď malo 2 spanky. No noc je strasna, už som vycerpana riesit čo sa deje. No tato noc bola najhoršia- od 00:30 bol hore do 3:30😏 dala som aj mliecko, ale nezabralo, hlad to nebol. Čo to asi môže byt? Ak by neprespal celu noc nevadi mi to, ale toto už je moc

nina296
autor
19. jan 2023

@nina296 ešte doplním, že cez tie 3 hodiny chcel spat len sa stále pretacal a zaplakal, ako keby taký nepokojný spanok

ls56
19. jan 2023

Ak je zla noc po tom co ste presli na jeden spanok, tak mu treba ešte dva spanky, popripade 10 min šlofik… zrejme je preunaveny

andreatytler
20. jan 2023

@nina296 Tiez si myslim ze je preunaveny. Vtedy deti maju nepokojny spanok. Skus sa vratis spat k 2 spankom. Nam trvalo asi 3 mesiace kym sme uplne presli na 1 spanok. Od 11 do 14 mesiaca maval na striedacku 1 a 2 spanky cez den, podla toho o kolkej sa zobudil. Ak prilis skoro pred 7:00, tak sme tam stihli este 2 spanky a tym padom isiel spat neskor lebo vecer nebol unaveny. Potom na duhy den rano dospaval a zobudil sa o 8:30 a v ten den sme tahali s 1 spankom a isiel spat skoro a tym padom sa na dalsi den zase zobudil pred 7:00.