Ahoj. Chcela by som upresnut ze mi klara pekne spavala aj cez noc aj cez den.no j jedneho dna na druhy mi zacala vymyslat v noci. Zaspi mi o8. A zobudi sa o 23.30.- a potom sa mi budi kazdu hodinku. Z placom. Mam dost mlieka.tak sa to da uhrat.ze pitiahne dwa krat z prsnika a zaspi. Ale je to dost vycerpavajuce.ked uz to ide takto vyse mesiaca...som docela unavena ked vstavam atale k nej. A nechcem si ju naucit do postele k nam. Bo sem tam dojde v noci moj 2.r7.m.syncek tak aby ju nepripucil... a z tym ze mam aj druhe dieta uz sa mi beda pospat poobede.tak ma to nocne vudebie trocha unavuje..dakujem za rady.
A kolko to trvalo kym sa to dak ustalilo..a co ty pomohlo k tomu aby to skoncilo.? Ak nizem vediet.? Bo podotikam ze kaka kazdy den a poprdkava slusbe teda. Takze brusko ju nebili.
tak spávala so mnou a ak sa zobudila dala som jej ruku a uspávala ju znova, hlavne nedoniesla som mlieko, nezapálila som svetlo a snažila sa neprihovoriť sa jej len také ako čččč, proste aby vedela že je noc a spíme ďalej, u nej to bolo tak, že prvu hodinu mala veľmi silný spánok a potom sa zobudila, takže ak som tú hodinu vydržala a ked sa zobudila znova ju uspala tak potom už spala do rána, sem tam sa stalo, že sa aj neskôr zobúdzala tak znova len som jej dala ruku a uspávala ju. Trebalo k tomu veľa trpezlivosti. Zobúdzala sa okolo šiestej ráno, hej a potom som zistila, že ak jej okolo 2-4hod v noci dám mlieko tak nespí do šiestej ale až do ôsmej. Ale trvala to až nejak do 8mes, odvtedy už spí celú noc a bez mlieka, od 9večer do 8rána, môj problém je zase v tom, že som ju naučila na posteľ takže má len jeden rok a už spí na vlastnej posteli v detskej izbe, uspím ju tam a môžem ísť už jej v noci nechýbam, ale zase je to aj výhoda iné mamičky sa mi sťažujú že im deti nechcú ísť do detskej izby...
Velkaca naucit spat vo svojej posteli a babatko nastahovat k sebe, ona ta potrebuje citit, tvoje teplo a vonu
Velkac spava vo swojej.ale asik tak raz do tyzna sa v noci zobudi a dojde k nam..samozrejme trpezlivost ruze prinasa. Ked bol tobik maly tak ten nespawal ani v noci a ani cez den. Tak sme si uzily.a klaruska je zlatunka akurat teraz z niconic mi to zacala robit.tak som chcela iba poradit....mozno aj zubky.. no uvidime casom.... inak diky za rady.
@jakojako ahoj, toto mi pripomenulo, že aj moja robila niečo podobne tiež keď mala približne 3m, zaspávala stále o polnoci a keď sa mi podarilo uspať ju o osmej tak do dvoch hodín bola znova hore a potom už nie a nie zaspať len nejak o druhej v noci, potom vstala o šiestej a ja som bola mrrrrtva..tak som ju znova uspávala o polnoci ale spala pri mne na posteli, ona časom stále spávala dlhšie