Nočný spánok trojmesačného bábätka

jakojako
19. sep 2015

Ahoj. Chcela by som upresnut ze mi klara pekne spavala aj cez noc aj cez den.no j jedneho dna na druhy mi zacala vymyslat v noci. Zaspi mi o8. A zobudi sa o 23.30.- a potom sa mi budi kazdu hodinku. Z placom. Mam dost mlieka.tak sa to da uhrat.ze pitiahne dwa krat z prsnika a zaspi. Ale je to dost vycerpavajuce.ked uz to ide takto vyse mesiaca...som docela unavena ked vstavam atale k nej. A nechcem si ju naucit do postele k nam. Bo sem tam dojde v noci moj 2.r7.m.syncek tak aby ju nepripucil... a z tym ze mam aj druhe dieta uz sa mi beda pospat poobede.tak ma to nocne vudebie trocha unavuje..dakujem za rady.

tjaden
19. sep 2015

@jakojako ahoj, toto mi pripomenulo, že aj moja robila niečo podobne tiež keď mala približne 3m, zaspávala stále o polnoci a keď sa mi podarilo uspať ju o osmej tak do dvoch hodín bola znova hore a potom už nie a nie zaspať len nejak o druhej v noci, potom vstala o šiestej a ja som bola mrrrrtva..tak som ju znova uspávala o polnoci ale spala pri mne na posteli, ona časom stále spávala dlhšie

jakojako
autor
19. sep 2015

A kolko to trvalo kym sa to dak ustalilo..a co ty pomohlo k tomu aby to skoncilo.? Ak nizem vediet.? Bo podotikam ze kaka kazdy den a poprdkava slusbe teda. Takze brusko ju nebili.

tjaden
19. sep 2015

tak spávala so mnou a ak sa zobudila dala som jej ruku a uspávala ju znova, hlavne nedoniesla som mlieko, nezapálila som svetlo a snažila sa neprihovoriť sa jej len také ako čččč, proste aby vedela že je noc a spíme ďalej, u nej to bolo tak, že prvu hodinu mala veľmi silný spánok a potom sa zobudila, takže ak som tú hodinu vydržala a ked sa zobudila znova ju uspala tak potom už spala do rána, sem tam sa stalo, že sa aj neskôr zobúdzala tak znova len som jej dala ruku a uspávala ju. Trebalo k tomu veľa trpezlivosti. Zobúdzala sa okolo šiestej ráno, hej a potom som zistila, že ak jej okolo 2-4hod v noci dám mlieko tak nespí do šiestej ale až do ôsmej. Ale trvala to až nejak do 8mes, odvtedy už spí celú noc a bez mlieka, od 9večer do 8rána, môj problém je zase v tom, že som ju naučila na posteľ takže má len jeden rok a už spí na vlastnej posteli v detskej izbe, uspím ju tam a môžem ísť už jej v noci nechýbam, ale zase je to aj výhoda iné mamičky sa mi sťažujú že im deti nechcú ísť do detskej izby...

pribinak
19. sep 2015

Velkaca naucit spat vo svojej posteli a babatko nastahovat k sebe, ona ta potrebuje citit, tvoje teplo a vonu

jakojako
autor
20. sep 2015

Velkac spava vo swojej.ale asik tak raz do tyzna sa v noci zobudi a dojde k nam..samozrejme trpezlivost ruze prinasa. Ked bol tobik maly tak ten nespawal ani v noci a ani cez den. Tak sme si uzily.a klaruska je zlatunka akurat teraz z niconic mi to zacala robit.tak som chcela iba poradit....mozno aj zubky.. no uvidime casom.... inak diky za rady.