Nočný plačlivý záchvat

donutka99
30. jún 2022

Zdravím vás, túto noc sa mali zobudil bolo asi 11 h začal silno plakal akoby mal záchvat, začal sa celkovo hádzať keď som ho mala na rukách a snažila sa ho ukludnit ani ma nevnímal a začal mi ťahať vlasy mal ervy a v tom. Plakal.... Ináč on takto často v noci sa zvykne zobudiť a plakať ale toto bolo prvy krát čo robil prosím vas neviete čo to môže byť :( som zúfalá ani som nespala, o 12 som sním potom šla na pohotovosť tam mi povedala ze mu nič neje ze je poriadku ze deti to mozu mávať takto och ja neviem aj pred chvíľu mal zas nervy a plakal

simsalabim
30. jún 2022

@donutka99 nocny des. S tym naozaj netreba ist na pohotovost.

ichbinich
30. jún 2022

Znie to ako nocny des. Strasne, ale "normalne" a zvycajne to prejde tak, ako prislo. Niekedy par tyzdnov, niekedy par mesiacov (nie pravidelne).
Je to velmi, velmi neprijemne, syn to mal tiez.
Bud pri nom, ale ked nechce, aby si sa ho dotykala, tak ho nechytaj. Nesviet, davaj pozor, aby si neublizil, ked bude akceptovat, aby si ho pritulila, tak ho pritul. Zvycajne som ten trpela vedla neho a cakala, kym chudacik od unavy zase zaspi...

patka06
30. jún 2022

Nočný "výlet" na pohotovosť bol v tomto prípade úplne zbytočný, skôr stresujúci pre dieťa. Je úplne normálne, že má v noci zlý sen a zobudí sa s plačom, aj keď to vyzerá niekedy hrôzostrašne,.

katkaseiner
30. jún 2022

Nocny des... vela deti si tym prejde...

monika5481
30. jún 2022

@donutka99 nočný des, aj my sme to mali ale prešlo to našťastie, netreba dieťa nasilu budiť, skúste utíšiť na rukách, zapnúť lampicku a jemne sa prihovárať

denden77
30. jún 2022

a kolko ma?
nasa to mavala od 15m do 18m tak 1-3x za tyzden 😊

moninah
30. jún 2022

@donutka99 moji to mavali obaja. Treba vypozorovat, kedy to ma. Starsi to maval, ked cez den videl vela ludi, napr, ked som s nim isla do obchodneho centra alebo na nejaky jarmok a tak. Takze toto sme obmedzili na minimum. Teraz mu to uz vobec nevadi, je velmi spolocensky. A mladsi maval taketo strasne place, ked sme sa prestahovali. Niekedy na to fungovalo, ked som im pustila taku premietacku hviezdiciek na strop. Take jemnucke ukludnujuce svetlo.

donutka99
autor
30. jún 2022

@moninah a do kedy to bude mať?..🙁