Ahojte mamule,neviete nám poradiť, 10 mesačná dcérka sa v noci zobudí každé dve hodiny, sadne si a neskutočne plače.Kojená nieje,teraz nám vyšli dva zúbky a stále to bude trvá.Uspávame aj 3 hodiny a na rukách inak ten plač nezastavíme.Myslíte že má zlé sny alebo jej idu dalšie zubky?Predtým prespala celu noc bez problemov.
tak my mame tiez tento problem.mala ma 8 mesiacov,idu jej teraz obidve horne jednotky.minulu noc bola do polnoci hore kazdych 15-20min,sadla si a plakala.davam jej vecer kvapky fenistil,tak sa mi zda,ze sa to zlepsilo.budi sa menej.
vyskusaj dat homeo cipky viburcol alebo camomile alebo tek nejak sa to vola. nam viburcol pomaha aj pri teplote.ale origos je to na ukludnenie. nie je to navykove a moze sa to davat v podstate neobmedzene.asi to budu fakt tie zubecky. treba vydrzat
Môj kôli zubom preplakal celý mesiac až kým ich nemal uplne vonku celé, keď má len kúsok zúbka vonku ešte stále ho to bolí ☹ skúšala si lokálne masti alebo trošku alkoholu? musíš vydržať...držím palce