Nočný plač 20 mesačného syna

kristina39
22. máj 2013

ahojte maminy..prosim vas o radu..starsi 20mesacny syn sa zacal v noci budit s velkym placom...od 3 mesiacov sa v noci budi..aj teraz ked sa zobudi tak bud si da len dudlik alebo sa napije caju a spi dalej..ale teraz 3 noci a uz aj dnes cez poobednajsi spanok sa tak zobudil..no nech to popisem..normalne pokojne spi zrazu zacne plakat ale to je strasny plac az zacne kaslat, hadze sa o podusku nechce dudlik nechce pit ale aj ked ho tisime aj to niekedy odmieta a pri tom vsetko sa nam zda ze stale spi alebo nevnima...ked sa mi ho padari upokojit a nasledne aj uspat tak niekedy sa to stane len raz za noc no dnes sa to opakovalo 3krat..viete mi poradit cim by to mohlo byt??mate s tym niektora skusenost??ked pojdem k lekarovi ako to bude riesit..dakujem vam za kazdu odpoved..

kajkah
22. máj 2013

Ahoj doma mame to iste,dcera ma 2,5 roka a ten nocny rev sa neda ukludnit,lekarka mi odporucila aby som k vecer asi tak o 18 hod dala malu do kludoveho rezimu,cize odist skor z ihriska,prist domov,pustit nejaku rozpravku,precitat knizku,alebo len pohrat sa v klude aby ked pojde spat uz nebolo take rozjasene 🙂 a predstav si zabralo aj ked sa zobudi tek rev nie je uz taky hrozny 🙂 vraj niektore deti prezivaju v noci to co bolo cez den a nedokazu to spracovat 🙂 a ja som si myslela ze ked ju ustvem na ihrisku ze bude lepsie spat 😀 a ono to malo uplne opacny efekt ☹ skus vyskusat

dejka77
22. máj 2013

Aj dcera toto robila. Manzel hovoril, zevraj to bolo zo spanku takze sa vlastne ani nezobudila. Niekedy to boli hrozne revy. Nejako to preslo same, uz to nerobi. Mozu to byt nespracovane podnety, zle sny.

ervenka
22. máj 2013

@kristina39 moze ist o nocny des. Uz je tu niekolko tem...
My sme to este zatial nezazili, ale vraj pomaha, ked sa dietatka nepytas, co mu je- ditko aj tak spi, ale opakujes jeho meno, ked precitne, povies mu,ze TO sa mu len snivalo, ze je DOMA, mama a otec tiez, ze sa nema nicoho bat. Bola nejaka zmena v poslednej dobe? Nemusi byt len negativna, napr. dovolenka v cudzom prostredi, novi ludia. mozno je to len reakcia na nieco nove.

lasto
22. máj 2013

Mne to syn robieval, keď mu išli stoličky, nikdy sa neprebral, ale strašne zo spánku plakal. Hneď ako mu vyšli, plač prestal.

kajkah
22. máj 2013

@lasto tak to ma nenadlo,malej ide posledna stolicka a akosi sa jej nemoze pretlacit 😒 mozno ten plac je aj z toho

kristina39
autor
23. máj 2013

@kajkah no jeho neviem ako by som dala do kludu 🙂 on nevie sediet ani ked papa aj tam musi vymyslat ale urcite to nejako vyskusam..

kristina39
autor
23. máj 2013

@ervenka ahoj zmena nebola nijaka a ani sme v tom case nikde neboli a ani na navsteve..tuto noc bol hore 3 krat ale bez placu ale vecer pred spankom som mu dala sirup..

kristina39
autor
23. máj 2013

@lasto no aj malemu idu stolicky a tiez sa nechcu prerezat...uvidime ked vylezu 🙂

marianarem
24. okt 2022

Nemoze to byt refluxom? Ked pises ze po napapani alebo polozeni na brusko. Moze ju boliet/palit pazerak.