Nočný des

18. okt 2022

Ahojte ,4rocne dieta ma nocny des odkedy chodi do skolky(nastupila v sept)
Predtym chodila do jasiel ,takze az taky novacik neni ,viem je to aj tak velka zmena. Do skolky chodi rada.
Po akej dobe to asi prejde ? Kazdu noc uz asi 2 tyzdne po hodine spanku zacne plakat ako tur,neodpoveda,kope nohami , rano si na nic nepamäta.

lolita555
18. okt 2022

Môj už druhak presne to isté keď nastúpil do škôlky ,bolo to hrozné keď si na to spätne spomínam brrrr🙁u nás to trvalo cca 2 mesiace ,už som to nedávala a chcela som ho na rok nechať doma zas,ale našťastie to skončilo a chodil rád

irsina83
18. okt 2022

Aj môj syn si tým prešiel, ale on to mal z toho ako pozeral kamarátovi do telefónu keď sa hral hru Lietadlá. Vtedy mal asi 6 rokov.Neviem či to nejak silne prežíval, ale pár týždňov to trvalo. Dieťa treba vrátiť do postele, ukľudniť a ráno ni nebude vedieť čo sa stalo.

irsina83
18. okt 2022

Môj niekedy ako ty píšeš po hodine sa prebral, hučal, alebo zmätene behal po dome a niečo nezrozumitaľné rozprával.... ono to odozneje, len je to nepríjemné. Dieťa nepreberať, upokojiť a uspať. Môj malý si nikdy nepamätal čo sa dialo v noci.

rybka1985
18. okt 2022

Tiež sme si tým prešli a ešte sa občas pritrafí, a to už má vyše 8 rokov.

autor
19. okt 2022

Dakujem za odpovede no snad to coskoro prejde lebo je to ozaj trochu na nervy 🙈

jamidea
6. jan 2023

Moj syn ma o 2m sedem rokov a co sa pamatam, od narodenia vnoci prezival neviem co, lebo kvical, mrncal a akoby sa budil cez noc uz od babatka, ale nie tak "normalne"- mam 3deti, takze viem co pisem. Teraz aspon raz za noc nieco vykrikne, alebo povie, raz zrozumitelne, inokedy-vacsinou blaboce alebo krici, ale tak riadne. Dnes,estemam z toho busenie srdca, vykrikol pockaj, pockaj. Rychlo som k nemu bezala, on postaveny na posteli, akoby niekam chcel ist. Rychlo som ho chytila a pomalicky ulozila, ukludnil sa a zaspal. Nespim ani jecnu noc bez nejakeho incidentu. Podla mna ti ani tak skoro neprejde, ja sama robim obcas podobne veci , vykriky a slova.