Ahojte má niekto nočník tejto značky? Je pre dieťa pohodlný? Resp. aký nočník by ste odporučili?
@andreatytler super, ďakujem za odporúčanie! Aj nad ním som rozmýšľala, tak si ma namotivovala. Ja chcem odnímateľný, pri dcére som mala klasiku, ale toto sa mi viac pozdáva. Ešte raz ďakujem❤
@heymissg Keby nebol odnimatelny a ta odnimatelna cast taka mensia ja by som ho musela umyvat vo vani... nezmestil by na nam do umyvadla a pod kohutik a ja zase to potrebujem poriadne umyt mydlom a vodo po kazdej velkej takze ta lahka udrzba je pre mna to najdolezitejsie.
@heymissg Tu znacku nepoznm. My mame Ikea a maximalna spokojnost.
Dobre sa umyva, stabilny, nic netecie von a syn sa sam obsluzi ze to vyleje do zachoda. Spratny a lahky a ked ideme na navstevu, tak len hodime do vacsej igelitky a jedna mamicka si pochvalovala ze ta odnimatelna cast je uzsia na jednom konci, co sa jej hodilo, ked ucila dieta na nocnik, lebo kakal a cikal po stojacky a tak mu tu cast lahko podstrcila medzi nohy ked videla ze ide. A v neposlednej rade je super lacny, co moze byt dolezite, ak ti dieta odmietne nocnik uplne a zacne hned chodit na zachod s redukciou.