Ahojte baby, idem si po radu. Uz to proste nedavam... maly sa takmer kazdu noc zobudi okolo polnoci a spusti neskutocny zachvat placu, ktory prechadza az do agresie, hadze hracky, nechce ist na ruky a ked uz je na rukach tak zas dole. Ja mam pocit ako keby nieco chcel, ale sam nevie co. Ani ja neviem co... uz nevladzem. Citim sa ako zla mama, neviem co robit, ako mu pomoct. Keby ste videli ten pohlad ako keby som nebola jeho... je mi z toho smutno. Zaziva niektora toto? Da sa s tym nieco realne robit?
Maly ma 2r.
@dominica007 nocny des skuste si o tom nastudovat.
@elzus ahoj, nocny des to nie je... to mam uz prestudovane. Ten byva zriedkavo a trva tak 15 min. Toto je takmer kazdu alebo kazdu druhu noc a trva to uz aai tri tyzdne..
@zuzkaa1991 ja neviem, absolutne ma nepusti do ust... mpzno mu mozu ist stolicky zadne
@dominica007 určite má nočný des
Určite je to nočný des, aj nás to mal, mesiac v kuse, každú noc, potom zas sporadicky. Máme pri ňom režim, že sa musí na obed riadne vyspať, nie veľa nových aktivít za deň a vtedy nám to funguje dobre. Teraz má 5 rokov a už to ustupuje. Ale mali sme to od 9 mesiacov, najprv odpadávanie pri veľmi pre neho emočných záležitostiach a od 1,5 roka desy, stačilo prísť na dovolenku, nové prostredie, veľa nových super veci a dve-tri noci des.
A ešte som zabudla, dcéra- inak dvojička hore spomínaného chlapčeka, nemáva desy a raz v dvoch rokoch ich mala 6 týždňov každú jednu noc, celé leto a zrazu to zmizlo.
@dominica007 nejdu mu posledne stolicky? Malemu tak isli,presne 2r mal,v januari to zacalo,teraz pomaly konci konecne,uz je takmer cela posledna vonku🙄
@dominica007 nejdu zubky??my sme take ",záchvaty "mali.alebo zvykneme mat doteraz ma.skoro 3,5r. Ale u nas je problém ze ju niečo zobudi a ona chce dalej spat ....ale keď bola.mensia skor nam zubky vadili