Nočné spanie trojmesačnej

23. jan 2022

Ahojte, prosím vás neviete čo môže byt to že dieta asi v prvom mesiaci spávalo v noci kludne a približne od 2 mesiaca sa asi od 1:00 hod zacne strasne mrvit? Tak že sa vkuse prechádzuje z jednej strany na druhu, aj s hlavičkou aj s rukami a nohami? Mám pocit že poriadne nespím ani ja ani mala.

medeaa
23. jan 2022

moj syn takto nepokojne spaval zhruba od 3 mesiaca, kyval hlavickou aj celym trupom zo strany na stranu, no striedali sa rozne mrvenia, trhania, kopanie nozickami... Stale spava priserne, ale uz ma 8m a teraz mu spanok rusi skor to, ze sa dava na styri a sada si, kedze uz stvornozkuje. U hentakeho maleho babatka by som ale skusila vylucit, ci neboli brusko, ci je odgrgnute, vyprdkane...

autor
23. jan 2022

@medeaa brusko si nemyslim, prdka stále tak neviem, ale to odgrgnutie si vždy po mliecku odgrgne, ale ma silný reflux a keď nespinka odgrgne si aj po 3 hod po mliecku. Je to tazke s tým refluxom celkovo

medeaa
23. jan 2022

Aj moj mal reflux. Po krmeni som ho vzdy este pol hodinu drzala vo vyvysenej polohe, aby sa mu hned mliecko nevracalo... den ci noc. Podla mna sa moze mrvit aj kvoli refluxu :/. Samozrejme, v postielke spal na antirefluxom vankusi, neskor sme podlozili celo postielky knizkami aby bola cela sikmo 😅. Ale zaberalo to proti refluxu..

diamond007
23. jan 2022

Môže ju páliť trošku zaha resp.diskomfort. skús jej dať vankúš na reflux, nám to pomohlo.