Dá sa naučiť 3tyzdove dieta aby sa za noc budiť 1,krát?? Vstava o pol noci, o tretej medzi tým 1 2 hodiny hore potom o štvrtej piatej. Nevládzem 🤦♀️😭😭😭
Nedá. 3 týždnove dieťa nemá pojem deň-noc, ešte nedokáže to oddeliť. Len vydržať , postupne sa to zlepší.
Umelé mliečko alebo kojenie?
UM je ešte v pohode.
Ak kojenie, tak trikrát je super.
Bude aj o mnoho viac.
Spi vždy keď ono.
Vždy aj cez den
@barbora0308
@jaskolka
@darius_a vďaka za rady... ach jaj ja cez deň pracujem 😢 nemôžem si dovoliť byť bez práce...
Tak tak… neda… prajem vela nervov a sil 🙏🙏 neboj, bude to uz len lepsie 😇 si pamatam, ze som vyzerala ako zombie a to som nepracovala.. ked budes mat moznost spi vzdy ked aj babo, aj ta hodinka-dve vie zregenerovat
a ako spí cez deň? nemá to nejako prehodené? moja má 5m ale nikdy v noci nebuntošila a j ked sa často budila na kojenie, vždy to bolo zo spánku a hned na cicke aj zaspala a spala dalej...
kojím ju doteraz a v noci to je 3x, niekedy viac
@veronika3110 tak to super...medzi spánkom je hore 1-2h,
@cyberk ved praaave...neni to sranda mam chvíľami pocit ze mi exploduje hlava😃
no čiže zrejme nie je unavené, nespí dlho cez deň?
Moj to mal takto a tie bdele okna v noci mal kludne aj 3-4 hodiny. Neskor sa skratili na 2 hodiny 🙂 Nic sme nenarobili, ale v 2 mesiacoch akoby utalo a zrazu zo dna na den zacal prespavat noc a uz mu to zostalo.
@veronika3110 cez deň tak spánok 2h a 1-2h je hore, čiže asi není spachtos ako mama🤣😃
@marianarem fuuuha je ti náročné veru... dajako vydržíme uz sme vydržali dosť...
Moja tiež takto nespala,noc čo noc hore. Začala spať až teraz, bude mať rok. Neviem si to predstaviť, cez den este prácu, ono dáky čas sa to dá vydržať, ale nonstop nie, zožere ti to nervy, tá únava,naozaj nemôžeš na pár mesiacov bez? Nepodrývam, len viem,čo tá permanentná únava prinesie aj tebe aj dieťaťu
U nas bola prva lastovicka, ze si vsimol noc, to, ze prestal v noci kakat. To bolo ked mal nejakych 6 tyzdnov. Potom kratko nato uz zistil aj ze sa v noci spi 🙂 Drzim palce, nam sa teraz s manzelom zda, ze 2 mesiace vlastne nie su vela, ale vtedy to bolo doslova nekonecne.
@domireb bohužiaľ ja som zivitel rodiny.... pracujem ako sudkyňa
@marianarem mate pravdu...
A nemôže otecko vstavať k babätku keď pracuješ? A dieťatko je kojene?
@ls56 áno kojim ju.. ja ju nakojim a manžel potom robi s nou..
@ls56 teraz keď som v práci ma odsate mliečko a ak nestačí umele
Neda, zial treba vydrzat. Ja som prvy mesiac nespala nic, nasledne sa to postupne upravilo. Teraz ma 3,5 mesiaca a vacsinou prespi cely vecer.