Ahojte
Mamičky, moj 8,5 mesačný sa takmer každú noc preciká - vždy to isté miesto ľavý bok nad plienkou. 🤷♀️ Po večernej hygiene a mliečku okolo 19 sa budí na ďalšie mlieko cca o 2.00 a to ho musím okrem prebalenia aj prezliecť + má v tej časti mokrý aj spací vak. Už som vyskúšala plienky Pampers novahičky, Lidl lupilu, Tesco, DM plienky, Kolorky nočné...a vždy rovnako. Nosí veľkosť 4, príp 4+.
Nejaký tip pls? 🙏 vďaka
Mozno su este velke plienky. 4som davala nasmu ked mal 1,5 az2
@atislava9 Tak skús ho večer ešte raz prebaliť tak okolo 22:00 ja tak tiež robím lebo ráno stáva precikani a na noc mu dávam o číslo väčšie plienky
@atislava9 u nas to bolo nespravnou velkostou,tiez kazde rano vsetko precikane,dcerka je taky chudy dlhy slizik a plienky jej nesedia bud na stehienkach alebo na pupku.nam sa inak osvedcili Dada plienky a DM plienky babylove na noc.pampers sklamali na celej ciare
@atislava9 My máme ten istý problém, syn bude mať 2 roky a v noci ho pravidelne prezliekam a niekedy aj dvakrát 🙄 plienky som tiež vyskúšala všetky možné. Najlepšie z toho vysli z DMky babylove. Cikulu ulož smerom dolu v plienke a dávať pred spaním menej piť. A inak veľkosť 4 sme do minulého týždňa používali my, nie sú tvojmu veľké?? Skús menšie, aj vo veľkosti to môže byť
Maly ma 11kg, preto ta velkost, bez ohladu na vek 🙂 A ked mi zaspi o 19, tak ho nechcem kvoli prebaleniu budit🤷♀️
Pampers pants mame 3, ale precikal aj tie; ostatne pouzivam podla vahy 4, on ma plnsie stehna a brusko...no ale vdaka kazdopadne za tip, skusim mensie cislo 🙂
@atislava9 skús pampers premium pants, mne sa osvedčili najviac
skús nie pants, ale normálne premium care na lepky
Radšej ho len okolo 22-hej prebaľ ako o tej 2hej aj prebaliť aj prezliekať... môj synček sa neprebudil pri prebalovaní... používame len lupilu od malička a to má 1rok a 8 mesiacov... mal obdobie precikávania sa ale tiež počas zmeny veľkosti plieny... a tak isto ako písali vyššie, pipíka uložiť smerom dolu a plienku mu vytiahnuť viac vpredu ako na zadoček... to prejde nemaj obavu, viem, že to nebaví ale aj to patrí k tomuto obdobiu 🙂
Hm nepomozu žiadne značky třeba len častějsie prebalovat ja moju malu som musela aj 3krat cez noc
A neskúšala si dávať na noc práveže väčšiu, nám to dcérka tiež tak okolo 8 mesiaca asi týždeň mala, že každú noc precikané a odvtedy som jej dal na noc o číslo väčšiu "5" aj keď bežne cez deň dávam "4" ?
@atislava9 v takomto veku som aj ja moju prebalovala v noci, už tak akosi automaticky, keďže vtedy mi pila viac mlieka ako teraz. Už má 20 mesiacov a už ju prebalovat nemusím.
@atislava9 u nas bol problem, ze sme priskoro presli na vacsiu velkost plienok. Skusila si o cislo mensiu? Ci precika aj tu?...