Ahojte, chcem sa spytat ci mi vie niekto poradit ako oducit mojho 15 mesacneho synceka v noci nepapat.. Nekojim od 3.mesiaca, cez den celkom pekne papa, niekedy viac inokedy menej- ako vsetci. Vecer mu dam papat o cca 19:00 a potom ma este o 20:00 Nutrilon mliecko a pravidelne sa budi o 12:00 a potom nadranom, co mi az tak neprakaza. Ale chcela bz som ho oducit papat o tej 12:00. Neverim ze moze byt hladny, lebo vecer niekedy toho zje naozaj vela, myslim, ze to je uz zo zvyku. Take rady ako nechat ho vyplakat a nedat mu mliecko u nas neplati. To skusame uz par mesiacov. Mate nejake rady? Dakujem krasne. Mamicka Miska
Ja skusim len kratko - my sme to oducali maleho ked mal 4 mesiace..tiez sa takto budil v noci a potom nadranom..a stale vypil celu flasu mlieka..jeden den som mu miesto mlieka dala cumel a on si spokojne zaspal...
Odvtedy mlieko nemal a ked sa budil, len som podala cumlik...o asi 3 mesiace sa uz nebudil vobec..
Ale neviem ci je toto mozne uz aj u takeho velkeho dietatka..to uz asi viac vymysla..alebo mozno cumel nema...
Ahoj Miška.Neviem či ti to nejako pomôže,ale my sme to riešili tak že sme miesto mliečka dali čajík a časom si sám odvykol.Ved vyskúšaj. 🙂