Nočné kŕmenie 3-mesačného dieťaťa

mirka969
9. dec 2019

Zienky idem si k vam zase po radu. Maly mi od narodenia prespal celu noc alebo sa budil 1x. Od 3 mesiacov sa zacal budit 2x to by mi vobec nevadilo ale ide o to ze on vrieska kym nedostane flasu s mliekom lenze on parkrat potiahne a spi dalej. Uz mi to pripada ze sa vobec nebudi na hlad, furt viac ako polovicu mliekam vylievam (ani to by ma tak netrapilo) ale pride mi to zbytocne zarabat vnoci 2x mlieko ked on zjavne ani neni hladny iba sa tou flasou upokojije. Rozmyslala som ze mu vyskusam dat vnoci caj alebo vodu. Alebo co by ste mi poradili?

wena
9. dec 2019

A cumlík má?

mirka969
autor
9. dec 2019

@wena ano ma ale neukludni sa s nim

siska53
9. dec 2019

@mirka969 skus dat len vodicku a ponosit si ho. Spava s vami ci sam.v postielke?
Nas bol dojceny a okolo 8.m. sa opat zacal v noci budit - vzdy raz tak 2-3x do týždňa, ale neslo mu o mlieko, lebo kolko krat som ho len vzala na ruky, dala.do narucia a nestihla som.ani prso vytiahnut alebo si len trosku cucol a spal. Mozno len ta potreboval citit.. ako ten moj...

mirka969
autor
9. dec 2019

@siska53 spi v postielke a ja ked ho vezmem na ruky strasne zacne vrieskat lebo caka flasu ale parkrat cucne a uz spi a potom pije v spanku este chvilu. No vyskusam mu dat len vodicku a uvidim

siska53
9. dec 2019

@mirka969 pockaj a ked je v tej postielke, tak nevrieska ci co robi, ked ho beries na ruky?

mirka969
autor
9. dec 2019

@siska53 ked je v postielke tak je kludny a ked ho vezmem na ruky vtedy zacne az kym nedostane mlieko

siska53
9. dec 2019

@mirka969 a prečo ho potom.vybers? Nejak som.to nepochopila..
Ved ked je kľudný, tak ho nechaj rak, mozno zaspinkani sam. Ja som nevstavala ani pri mrnkani. Museli naozaj plakať, az potom som ich vzala a vyriesila.

mirka969
autor
9. dec 2019

@siska53 vyberam ho pretoze nezaspi ked ho tak necham

siska53
9. dec 2019

@mirka969 ja by som.ho skusila max.hladkat, mozno by sa utisil. Ja som vzdy cakala, co sa bude diat. Zvacsa ak mrnkali, zaspali zachvilu, ked sa stalo, ze obcas nie, to sa uz ozvali hlasnejsie, az vtedy som zasiahla a vybrala..

mirka969
autor
9. dec 2019

@siska53 no vyskusam dnes vnoci uvidim co bude 😉

mirka969
autor
10. dec 2019

@siska53 tak dnes som zobudil o 1nej nevyberala som ho z postielky iba som mu dala cumel a zajacika hladkala som ho a za 10minut zaspal do 4:45 🙏🙏 neviem ci to bola nahoda ale takto to urobim aj dnes vnoci a uvidim