Ahojte mamičky viete mi poradiť že čo mám robiť aby mi 3-ročné dieťa v noci nepocikalo ? Ďakujem za odpoveď
Syna som dala cikat tesne pred spaním a potom cca okolo 2-3 hod v noci. Nebudila som ho, iba som ho posadila na nočník vedla postele, aby sa vycikal.
Urcite nedávať pit sladké vecer, ale iba vodu, mlieko, nesladeny cajik
Nechat mu cas....alebo este moznost davat ho v noci cikat,aj ked si to dieta neuvedomuje ...
Dala som ju cikat ked isla spat, potom okolo 11 ked som isla spat ja a vnoci ked sa velmi mrvila tak som ju dala zas. To bolo zvycajne okolo 2-3 rana. Nebudila som, len aom posadila na nocnik pri posteli.
@lalia333 tiež som dávala cikať okolo jedenástej a bez toho aby sa zobudil 😃 pekne som držala pri záchode a po stojacky sa vycikal..
@lalia333 vydrzat, ked sa len oduca! Najskor nech zvladne denne cikanie. Kamoskin maly da este v 5r.pocikaval aj pocas poobedenho spanku v skolke, na noc dostaval plienku. Preslo to samo. Do 6r.je ok,ak sa obcas pocikaju. Nas bol od 2,5r.bez dennej plienky, na noc do 3r.a3m.,sam sa jedneho dna rozhodol,ze ju uz nechce a odvtedy mal len asi 3 nehody,to je všetko a to pritom estr v to ráno mal.plnu plienku a večer uz odmietol..prva nehoda prisla az asi skoro o pol roka.
Zasada ale je,aby sa pred spanim.vycikali.. a uz tolko nepili.. ja som.nikdy ani jedno dieta nebudila,mala bola bez plienky v podobnom čase, občas mala nehody, ale mali sme nepremokavu plachtu.
Ja ho vždy dám vždy na nočník, okolo polnoci predtým než idem ja spať.