Ahojte maminky
Pisem sem uz od zufalstva mam rok a dva tyzdne stareho syna
Presli sme si hociakym obdobim v noci raz tak raz tak
Asi od 11 mes sa sam odstavil od mlieka takze sme uz len na normalnej strave. Asi posledny tyzden sa nam v noci budi asi dva krat ale tak ze je uplne hore a trva hodinu kym ho znovu uspime. Ja neviem cim toto moze byt pretoze chodi spavat v normalnom casw cca 20:00-21:00 cez den ma bud jeden spanok alebo dva podla toho ako sa rano zobudi a kolko spinka uz som skusala aj podla denneho spanku skusat ze ci to je jednym dvoma ale je to uplne jedno stale sa v noci takto zobudi stoji v postielke sadne si totalne je prebraty. V noci mu davame len vodu caj dudel aj vymenime plienku ale nic to nezabrie volakedy toto fungovalo. Myslite ze to moze byt koli niecomu? Zuby mu zatial nejdu nieje nervozny ani nic on je proste len hore...alebo je to len obodbie ??
Dakujem za rady
je to úplne normálne. Treba vydržať.... Inak v noci prečo prebaľuješ dieťa... dieťa zbytočne preberieš...
@deti95060810 on sa pri prebalovani nepreberie...ale tym ze odmietol mlieko pije viac vody v noci a mava vela krat nacikani plienku
Spanok je ovplyvnovany zrelostou nervovej sustavy dietata. A ta dozrieva okolo 3 rokov. Takze je to totalne normalne a nic neprirodzene pre neho. Aj ked Ty by si si asi pospala. ak sa zobudi, place? Ci sa len zahra? Sam v postielke? ak neplace, ja by som ho neuspavala...
moj syncek ma 2,5 roka a stale sa budi na mlieko v noci, no najnovsie sa casto budi s placom a niekde by utekal, asi sa mu nieco sniva...tak ho vezmem ku sebe a hned zaspi...aj ho prebalim, ale iba ked je zobudeny, do rana by plienka nevydrzala 🙂 takze podla mna je to len take obdobie,ktore prejde 🙂
Asi obdobie moja ma 1rok a 9 mesiacov a to iste robi budi sa v noci,bud na vodu alebo chce mlieko. Niekedy aj hodi a kym znovu zaspi. Cez den ma 1 spanok a chodi spat okolo 20.00-20.30