Som zúfalá. Môj 7 mesačný synček si povedal, že v noci nebudeme spať. Ano ja viem, zubky, brusko ...to vsetko viem...ale presne odkedy sme zacali prikrmovat 7 dni dozadu inak je plne kojeny...som si myslela ze to bude lepsie spinkanie. Kamaratky na UM prespia celu noc. Ja bdiem noci a uspat na 15 -20 minut ho viem len v kociku pri natriasani...no nie nadlho...a riesim to len v noci a len teraz...co robim zle, ako si poradit? Mam este 3 rocneho, nikdy mi to nerobil. Dakujem za kazdu pripomienku. Mozno je len pocasie, alebo spln, alebo dazd aleboo...😕😢
Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/7-mesacny-drobec-ma-problemovy-nocny-spanok/
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/caste-budenie-sa-v-noci-6-mesacneho-babatka/
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/9-mesacne-dieta-nechce-v-noci-spat/
@xxxxxnnnnn dakujem idem mrkat hadam sa nieco pozitivne dozviem...pekny den...
ja mam podobny problém aktualne s mojim 6 mesacnym synom. je na prikrmoch uz dva mesiace ale posledne asi tri tyzdne zacal strasne zle spavat. budi sa niekedy aj kazdu pol hodinu (ale nie vzdy na mliecko, niekedy staci dudel). niekde som citala ze je to o jeho psychike, tym ze mu davam prikrmy cez den tak on sa potrebuje kojit v noci a preto sa budi a pyta si jest (inak nezaspi). tiez neviem co s tym robit a chodim ako zombie nevyspata a unavena....takze ta chapem! a tiez zavidim vsetkym mamickam co im deti spia celu noc 😢 skusala som kasu, viac kojit cez den, spanie v spolocnej posteli, nedat mu mliecko ked sa v noci zobudi (absolutne nepomohlo vydrzala som 15 min revu a nervov) a nepomohlo nic, asi z toho proste musi vyrast ☹. tebe teda vravis nespi vobec? nepomoze ani ked ho uspis pri kojeni alebo ked ho kojis v posteli, ze by ta citil pri sebe? a ako spi cez den? musi mat strasny spankovy deficit
@lubka3232 tiez som citala na mamile ze ked zacnes prikrmovat tak su deticky ktore sa budu viac v noci budit a su ktore prespia noc...no...neviem asi budeme patrit k tym sovickam hihi. Ako viem ze deti su rozne ale...cim je vacsi tym horsie spinka...davam ho aj k sebe aj ho mojkam...asi zuby alebo este pocasie tiez moze...ked je po mne tak bude riadne meteosenzitivny...cez den spinka 3x..s obcasnym budenim. 2x cca1 hidinku a na obed cca 2 s 3-4x zobudzanim. Zaspi mi az ked ho dam do kocika a traseeeeeem...tak teraz cakam dalsiu noc. Uvidim. Ohlasim sa ako sme dopadli. Tebe drzim palce vlastne nam vsetkym.
@danik1505 fakt? Tak to asi naozaj nebude tym mlieckom. Okolo mna mamicky stebotaju ako krasne do ruzova sa vyspia a ja...ze preco sa o seba viac nestaram...hihi...a kedy xixi...no tak ani tebe nezavidim. Najhorsie je spat takto etapovane ked sa najlepsie ulozis tak woaaaaa...nuz. tak uvidime. Drzim palce aj tebe. Nech pekne spinkate...a je to klise ale...som rada ze v tom nie som sama hihi
No dievcata...boli sme hore 9x ale len na dudel a 3x na papanie 2x na mojkanie 2x a na podla mna brusko 2x...aspon ako som ja videla...nemoze to byt mrkvickou. Ze teda brusko si tazsie zvyka. Bol hore sice tolko krat ale vzdy len nakratko tak sa nestazujem...klop klop...verim ze to bude ok. Teraz budem slefovat to brusko. Aj kskame aj prdkame ale obcas tsm vidim krc...co ored tym nikdy...tak...pekny week& nam vsetkym.
@renikar to nesuvisi s Um ci MM..
Mozno mu je tazko.po.prikrmoch,ako pises,brusko,zubky..
Svokrov brat mal cely prvy rok zivota obrateny spanok-v noci hore,cez den spal a jeho mama bola zufala,lebo mala este starsieho syna,cca10rocneho.. Az po roku ho topreslo..
Neviem,ako spavate inak,ale ked je u teba v posteli,nie je to lepsie? Ze ho aj nakojis a zaspite spolu?
Ja som.tak riesila noci,ked malej sli .zubky,ci mala teplotku a aspon som sa vyspala.
@siska53 ano ano asi to bude vsetko spolu. Riesim to tak vseliako...aj spolocnym spinkanim,aj mojkanim, aj kojenim...z jednej strany mam 3rocneho,ktory mi drzi jednu ruku a z druhej 7 mesacneho,ktory mi tiez drzi ruku...hihi...este dobre ze mam len dvoch chlapcov, tretiu ruku by som uz nezohnala hihi...manzel v noci len mrkne ci ma miesto volne...90% nie hihi a ide do detskej xixi...ale zivot je krasny.
joj tak super ze aspon spi 🙂 ono sa to isto casom utrasie. ja som si uvedomila ze ked maly vstane viac ako 4x tak to uz neratam, nie som v stave :D mne vsetci vravia ze nech som rada ze ho este raz budem budit :D tak asi ano, ved casom to isto bude lepsie 🙂
Moja má 2 roky je plne kojena a v noci sa budí minimálne 3 krát spí so mnou kedy prespí celú noc je v nedohľadne. Ale raz prestane isto.😂😭😠
Ahoj baby. Vcera smeboli zasa hore...sice len cca 45 minut ale musela som ho vnutri kocikovat. Mozno teplo ja neviem. Tak idem zalahnut...a cakam kedy zasa a kolko krat a nakolko hihi. Vyspinkajte sa do ruzova...❤
Ani som nestihla vypnut telefon a bol hore...super noc prednamiiiiii. Tak niekedy nabuduce...
@renikar To či dieta prespi celu noc nema nic spolocne s tym,ze je na UM. Možno naozaj zubky,mozno ma len také obdobie. Mne obe deti-dojcene sa budili od 3.-5.mesiaca v noci len raz a od 5.prespali celu noc.😉