Nočné budenie 3-ročnej, pomooooc!

fiafia
19. sep 2019

Mile mamičky, prosím o radu. Mám dcérku v januári bude mať tri. Nás problém je od kedy prestala piť v noci mliečko (UM) stále sa budí, mrnci, "knuci" niekedy plače. Niekedy spí a vraví zo sna. Mam pocit, že spí horšie ako keď mala rok. Čím to môže byť? A ako jej pomôcť aby prespala celú noc? Boli také ale už veľmi dávno. Nemyslím, že je hladná, nepýta mliečko ani nevraví, že by ju niečo bolelo. Za každú radu ako pomôcť lepšiemu spánku budem veľmi vďačná.

ildiko36
19. sep 2019

@fiafia ahoj keby ju nieco bolelo asi by uz 3rocne dieta daak naznacil a urcite ti nezaspi..skus jej dat plnotucne mlieko s kakaom alebo z grizikom pred spanim..ked uz nechces davat mlieko skus jej kupit homeopatika na ukludnenie sedaliu..alebo daake cajiky v lekarni.

fiafia
autor
19. sep 2019

@ildiko36 ďakujem za radu. Caje sú aj podľa mňa dobrý pokus ale to nepije a nehodlá to zmeniť a mlieko,griz a podobne veci tiež nie. to je nas problém číslo dva 😉 ale tie homeo vyskúšam. Blíži sa koniec RD a ja si vôbec neviem predstaviť fungovanie po takýchto nociach. Myslela som si, že tie ťažké noci mám za sebou a už to môže byť len lepšie a hups aké prekvapenie...

chrumka44
19. sep 2019

@fiafia A nebude problem inde? Nezacala chodit do skolky? Alebo nieco skor psychickeho razu, co si v noci nejako filtruje, tym nekludnym spankom? U nas to tak bolo a aj je doteraz.

patka06
19. sep 2019

Moja dcéra mala podobné stavy /bola ale menšia/ keď pila mlieko pred spaním, to zaťažuje žalúdok a potom sa jej zle spalo. Na radu pediatričky som prestala dávať a potom už prespala celú noc v pohode

fiafia
autor
19. sep 2019

@chrumka44 v škôlke bola jeden deň tým to nebude. Neviem aké problémy by mohla mať nič stresové sa u nás nedeje. Dr vraví, že spracováva zážitky z dna ale mi máme bežné dni nič z čoho by musela plakať. Vôbec tomu nerozumiem.

chrumka44
19. sep 2019

@fiafia u nas byvaju take nocne kriky, pripadne vykriky, proste taky nepokojny spanok, aj ked je velmi unavena a poobede nespi a to ma 4,5 roka.