Ahojte mamičky. Syn má 10 mesiacov a v noci sa mi budí každých 30 min. Nechce mlieko ani napiť vody. Začne plakať a cestovať po posteli až kým ho nezačnem ťapkať po zadku a potom je na 30 min zasa kľud. Áno, idú mu zuby, no nurofen ani Paralen nezaberajú, takže so zubami si to nespajam. Má tichý Reflux, ten je raz lepší, raz horší. Už som na nervy, neviem čo spraviť, aby mi prespal aspoň trošku dlhšie. Máte skúsenosti?
@leuska1991 bože, to ani nesranduj. My sme čo pol hodina hore. Pri najlepšom každú hodinu. Ide ma poraziť. Za 14 mesiacov nastupujem do práce, budem veriť, že sa to zmení dovtedy 🙏🏻 má 10 mesiacov, už by mal mať len 2 spánky, ale normálne si pýta 3, taký je z tej noci unavený. Neviem, či je to správne
Skusala si si ho zobrat k sebe do postele? U nas ked je najhorsie pomoze len toto. Urcite to bude len prechodne obdobie, treba vydrzat.
@vierka0508 on spí len so mnou v posteli. To by som nevládala každých 30min vstávať k nemu do postieľky. Takto ho mám stále pri sebe.
@denuska28 ja to mam podobne,maly ma vyse roka a nespi dobre. .cakam,ze sa to slepsi okolo 3rokov😕