Nočné budenie 1,5-ročného syna

katka281
22. júl 2022

Ahojte maminky. Nas 1 a pol rocny syn sa uz tretiu noc za sebou zobudil o 12tej v noci, place place a place....zuby to nie su. Skusala som mu dat mliecko, neukludni ho ani to. Zobudi sa s placom, dam mu cumel a musim si ho dat k sebe do postele, stucha mi do oci, stlaca nos, stiska ma....akonahle sa ho snazim uspat a dat do jeho postielky, zacne hrdelny rev. Mojkam a hojdam ho v objati na posteli hodinu, oci ma otvorene a takto to trva do tretej rana. Nikdy sa nam to nestalo, nemal predosle dni ziadne zmeny, ziadne extra zazitky...o co moze ist? O co mu ide?
Dakujem

anjelicek26
22. júl 2022

Podla mna nocny des a potom s toho soku nevie zaspat a chce byt len a len pri tebe...kedze je na to nezvyknuty, robi kraviny a stucha ti do toho nosa ;) ...vekovo by to sedelo... nam pomohlo normalne - zobudit s toho zleho sna, povyzliekat, ist sa okupkat 15 minut, ponatierat a zasa ulozit... ten ritual uplne ukludnil a spalo sa dalej...ale trvalo to par mesiacov, nie kazdu noc, ale casto.

lilyianka
22. júl 2022

@katka281 aj u nás to bolo. Niekedy keď mal rok a pol a trvalo to pár mesiacov,ale to taky rev,na infarkt... teraz to mal zhruba 2 týždne dozadu,ale iba pár dní. Ale to skôr pripisujem nejakému pre neho nepríjemnému zážitku. A po 4 dňoch akoby utal a pekne spí

diamond007
22. júl 2022

@katka281 nechaj si ho v posteli... Možno sa mu začína niečo snivat

danielahamar
22. júl 2022

Nočný des, nedáva sa žiadne mlieko, žiadna voda, zobudiť sa nedá, ani ucicikat, proste sa musí upokojit sam.

poslednepogo
22. júl 2022

@katka281 chvilu ho nechavať tak vo svojej posteli, týždeň dva, ono to prejde

ivangeline
22. júl 2022

Nespi uz len raz na obed? Teraz je velmi teplo. Preunava to moze byt tiez.