Nízke verzus vysoké gumáky pre trojročného chlapca

alex2019
26. apr 2022

Ahojte, potrebujem gumaky pre 3 rocneho chlapca a maju take ako sa mi pacia ale su nizke - ake mate s takymito gumakmi skusenosti? Mne to pride celkom fajn, ved nejde v tom na ryby ani do jazera len von ked bude mokro, plus vzdy som s gumakmi mala problem s obuvanim, syn ma vysoky nart a nevedela som mu ich napchat na nohu, plus vecne problemy s nohavicami. Len zase fakt je, ze vacsina deti ma vysoke tj asi je na to nejaky dovod.. Dakujem za vase rady (a ano viem, ze je to celom blbost a nie je to ziadny extra problem ale zaujima ma nazor inych mamiciek..)

kiki68
26. apr 2022

@alex2019 mame aj nizke a aj vysoke, nas bude mat 2 roky a ma radsej tie nizke. Ja na to davam tie nepremokave nohavice vacsinou a drzi to. Je to decko typu voda a kaluze. Takze sa tam hodi na kolena a macha ako diva zver 😀 no zatial to pustilo iba taky pruzok, ale to bol po kolena vo vode. Takze kludne aj nizke. Tie vysoke su fajn, len ten pohyb v nich mi pride nie uplne pohodlny. Ako ja som vysoke kupila za 7 eur v akcii, tie nizke za 20 a tiez ma vysoky nart ( protetika alebo superfit vobec neobuje skrz toto)

ukulela
26. apr 2022

@alex2019 no moji vysoke. Mame hlboke mlaky okolo domu, vysoku travu..rovnako v skolke na dvore. treba vyssie. Kupujem demmar a nie je problem s obuvanim.

andreatytler
27. apr 2022

@alex2019 Pripnem sa sem lebo ma to tiez zaujima pre 2.5 rocneho.
Zatial sme mali take stredne a je to k nicomu aj ked v nich chodi velmi rad. Ma to vzdy plne vody, piesku. Tiez uvazujem nad vysokymi ale tiez vaham ze ako sa mu v tom bude chodit. Ono je to aj tazke umyt, lebo tam neviem dat ruku az dole dovnutra a cim vyzsie, tym tazsie to bude.