Nevyspaté 9 mesačné dieťa

zszudorova
21. okt 2013

...schvalne ci to mate niektora...9 mesacna babika sa mi rano zobudi zväcsa o tej 6tej..ale v momente jak zaznem a proste neham ju nech je teda hore,tak sa len uklada,trie si ocka,proste vyzera, ze vobec nechcela vstavat...na hlad sa nebudi pretoze niekedy nechce vobec jest..niekedy si cucne trocha ale vidim,ze neni hladna...chodi mi spavat medzi 18:30-19:00...je pravda,ze v noci sa dost prehadzuje ale aj tak...neham ju teda hore,troska sa povystiera,prebalim a najneskor do hodiny ide znova spat a spi hodku az dve...to moze takto byt?-ze vstava kvazi unavena?

gaby21
21. okt 2013

@zszudorova Sorry, ale, aky je toto presne problem? Zatazuje ta to nejak? Alebo je to niečo s čim si neviete dať rady? No neviem, ved ked je unavena, tak ju davaj spat, ako ja v tom nevidim ziadny problem, tebe sa nikdy nestane, ze sa zobudiš unavena? Nechaj malu, ono sa to zmeni, deti maju rozne obdobia 🙂

janka743
21. okt 2013

moja skúsenosť je taká, že ak deti vstávali skôr, boli skôr unavené, a išli spinkať už po hodinke , dvoch, ako si napísala o svojej... chce to len čas, možno má také obdobie. píšeš že zapneš svetlo, skús zdvihnúť roletu, žalúzie, alebo len nočnú lampu, možno sa preberie, a to ostré svetlo možno nerobí dobre pre ňu.

zszudorova
autor
22. okt 2013

@gaby21 mna to nezatazuje,prave naopak,lebo ju nakrmim,prebalim a idem s nou spat aj ja...vstavame o tej 8:30 a to je pre mna super...mne sa len nezda to,ze sa budi akoby unavena...co ja viem...je to take divne,mam prve dieta,mozno moc analyzujem niektore veci...ale by som cakala,ze dieta ktore ide spat 18:30 sa rano o 6 zobudi jak sa hovori FIT

zszudorova
autor
22. okt 2013

@janka743 zapnem svetlo na chodbe,prave aby jej nebolo neprijemne hned ostre svetlo...a ked som skusala nehat ju hore,tak vydrzala max dve hodiny ale to uz odpadavala od unavy...ja viem ze tabulkami sa riadit neda a kazde dieta je ine..ale cakala by som,ze 9mesacne dieta je uz culejsie...akoze cula je,ziva,aktivna vsecko...len proste je skor unavena,niekedy za hodku a niekedy za dve...no snazim sa ju ukladat pravidelne po dvoch hodkach...uz aj to sa mi zda vela,ved co ma prespat cely den jak novorodenec?to vazne?

mamainprogress
22. okt 2013

Moj ma 16m a robi to od narodenia. Vstavame okolo 6, no onedlho este dospava. Az po druhom zobudeni je vesely a fit. Ked bol mensi, siel spat do hodinky, max dvoch po zobudeni. Teraz cca o 3 hodinky. Aj dnes- vstali sme o 6:10 a akurat teraz o 9:10 zaspinkava. Neviem preco to je tak. Ale niekedy su dni ale zatial je ich malo ze rano vstaneme a ide spat az na obed. Snazim sa ho naucit na jeden spanok na obed no zatial to ranne dospavanie potrebuje.

mamainprogress
22. okt 2013

Este dodam ze vacsina deti co maju kamosky toto nerobi. Rano vstanu a vrtulkuju az do obeda. U nas to vzdy bolo taketo...tak uvidime ci to prejde ci nie ale ja si myslim ze vekom ano.

zszudorova
autor
22. okt 2013

@mamainprogress mne to nevadi ako som uz spominala,ved aspon aj ja este dospim,hlavne teraz ked buntosi aj v noci...len ma to tak zaujimalo ci to ma niekto tak...ona potom cez den vydrzi tie 2-3hodky v pohode ale proste rano je jak matoha...