Zdravim vás chcem sa opýtať poradiť sa s vami mám chlapčeka teraz 16 teho bude mať mesiac ..má strašne kolíky ...teraz k tomu aj usko bolave sopliky a stojí aj trosku kašle..on neustále len plače a plače deň noc ..nevieme si rady ..celú noc keď prespi asi do kopy 30 minút ..sme už vyčerpaný ..či mu môžem dať na noc 1 alebo 2 kvapky fenistil možno mu to pomôže ja už neviem fakt ....ďakujem za každú radu vopred ....
@simsalabim veď sme boli a nie jeden krát ..ohľadom kolikoch že vraj to samo prejde ale máme všetko čo na to by mohlo pomôcť ..mame pámikom kvapky aj usne kvapky...
@simka000000 crp kontrolovali? Bála by som sa aj ja.
@ina2405 kontrolovali je dobrý ..on aj keď nemal sopliky on od narodenia len plače a plače a nič nepomáha ..už neviem čo ďalej preto chcem skúsiť fenistil
A na tu koliku ste skusali nieco? Na prdiky? Je kojeny?
@simsalabim není kojeny ..dávam mu Nutrilon anti volič.. máme pupik..koli prev kvapky ..biogaja...flasku máme antikolikovu ...masirujeme ...už sme skusali aj tu rurku...on kaka každý deň ale keď sa vykaka vtedy už príde taký plače že až zaostava mu dych a zmodrie
@simka000000 mojej kolegyne vnuk bol taky, ako opisujes. Mal laktozovu intoleranciu. Nastastie, jeho otec bol lekar a otestoval si ho. Vraj 24hod po vyradeni laktozy dieta prestalo plakat. Ano, u takychto drobcov to je malo caste, ale ak dieta neustale place, nejaka pricina tam musi byt. Tlacila by som na dr, neda sa vsetko hodit na koliky.
@simka000000 presne ako píše simsalabim aj moja dcéra stále, ale, že nonstop vrešťala a má tiež vrodenú laktózovú intoleranciu, no lekári to nezistili, tak revala vyše dvoch rokov, až sa sama ako 2,5 ročná vykoktala, že ju z mlieka bolí bruško.
Okrem toho, skúste nosiť.
@tulipanik12 boze to je hrozne aj citat, nie to zazit
@simka000000 aj náš syn mal tu laktózovu intoleranciu ale coliprev mu celkom zaberal.uz je to.lepsie ako.mu začal 5.mesiac
A keby ste skúsili kúpiť to bezlaktozove mlieko ci by nenastala zmena?
A ešte ma aj pruh doktorka povedala ale nerieši to je to v pohode ? Pupok má taký zvláštny veľký az sa bojím ale že to má s pruhu ..
@simka000000 tak na toto ti nikto nepovie čo pomáha ale kritizovať budú ;) my sme mali malú tiež uplakanú až moc,bez pomoci by som to nedala. Držím palce a veľa trpezlivosti.
@simka000000 zabaliť bábätko do perinky ,dať na bruško teplu nahriatu utierku,olienocku alebo niečo latkove ,a mat stále čiapku keď je haklivy na uška ale chlapci celkovo trpia na bolesti bruska viac ako dievčatá
@simka000000 no my sme mali podobne a pomohla nám zmena mlieka a používame espumisan tiež pomohol .. mali sme aj coliprev, SAB simplex s nič.. a už teraz len Dcko a espumisan..
Syn podobne a bola to alergia na mliecnu bielkovinu. Dovod tam bude, babatka nezvyknu takto plakat. Syn mal k tomu aj ekzem.
@carduelis no jasne že ja si tiež myslím že dôvod musi byť lebo dr. To nechápe ... Objednala som malého na gastro ..sama lebo ona ma tam nechcela poslať ..tak uvidíme čo tam ..
@simka000000 s takym malickym by som sla hned k lekarovi.