ahojte mam doma 15 mesačne dievčatko no stale ma zelene sople a potom aj kašle.. u dr sme boli no povedala že to je normalne že deti s tym rastu.. ked už jej to prejde.. tak ani nie tyžden a zasa to iste... teploty nema.. iba tie sople a kašel trva to už nejaku dobu .. stretli ste sa s tym už? dakujem za každu odpoved
Neporadim ale tiez ma zaujimaju rady...mam 3.5rocneho a tyzden zdravy, na dalsi sople...vzdy po 3dnoch zelene... skolkar....v nose mal streptokoka,tak mozno z neho sa to stale opakuje... vytery ma mala ciste?
@katka253111 vytery zobrala až dnes na moje vyžiadanie... v pondelok budu vysledky
Asi neporadim, ale mne osobne pomohlo az v 4 rokoch vybratie mandli. Do vtedy skoro stale doma mamina so mnou na OCR.
Samozrejme vysledky z vysetrenia povedia viac. Netreba sa nechat odbit lenivym pediatrom.
áno, stretla. ocitli sme sa na imunológii...dali lieky a prestalo.
@majkamarek123 my sme mali so starsim synom to iste. Nakoniec som mu dala vybrat nosne mandle a mame pokoj. Tak mozno by aj u vas nebolo na skodu vysetrenie na orl.
dievčata potvrdili nam moraxellu.. dr nam kazala davať od dnes10 dni pamycon... avšak pamycon sa može dať iba 7 dni a malej kvapkach už od 26 aprila pamycon (pišu to na krabičke aj lekarnička na to upozornila)... myslite že je to ok?
Ahoj, aj mojej 3mesačnej zistili v nose moraxelu, crp bolo ok, tak atb nedostala. Po 2tyzdnoch kasla a sopla dostala pamycon. Ale nepomohlo. Potom rtg a zapal priedušiek zistili. Dostala atb a potom kontrolny vyter a moraxela uZ nebola. Aj tak stale sopli a kašle, som z toho na nervy. Aj môj mladší syn 3max 5dní v skolke a 3tyzdne doma, a to chodi do škôlky už druhý rok. Tiež má ísť na vybratie
vybratie nosných mandlí, tak snáď pomôže.🙏
@majkamarek123 ja som dávala 10dní ale sebe, nie dieťaťu, aj keď píšu všade 7. Ak sa bojis, volaj dr. Či sa môže dávať 10'dni alebo nech predpise ďalšie.
@littleslovak ktoré mandle vyberali? Ďakujem
@majkamarek123 my kasleme uz 3tyzdne. teraz uz trosku menej.dychanie a hrdlo vsetko v poriadku.vyteri nam nebrali ziadne.dnes som dceru objednála do alergologa.sestricke bolo cudne ze nemame vytery ani ziadne lieky.mam povedat deckej ked urobi vyšetrenia.mame 4roky.
@mirabelalka nosne. krcne mi chceli brat v dospelosti ale nenechala som sa. musim zaklopat obe rozhodnutia (ako mojej mamy tak aj moje) boli spravne.
Baby moj to ma z alergie ked zacalo vsetko kvitnut len soplil rano zlte sople
@majkamarek123 a skúsila si dať niečo na podporu imunity, vitamíny, probiotiká, kolostrum?
@svadba30.maj u nas alergolog bez, tychto vysetreni ani nezobere dokonca aj ku krcnemu sme museli ist aby ho pozrel.
@srnkaknm1 tak cudovala savas sestricka.
ano, doktorka spravila vyter, dala lokalne ATB a bolo