Neustály kašeľ a sopeľ u 15 mesačného dievčatka

majkamarek123
26. apr 2018

ahojte mam doma 15 mesačne dievčatko no stale ma zelene sople a potom aj kašle.. u dr sme boli no povedala že to je normalne že deti s tym rastu.. ked už jej to prejde.. tak ani nie tyžden a zasa to iste... teploty nema.. iba tie sople a kašel trva to už nejaku dobu .. stretli ste sa s tym už? dakujem za každu odpoved

pribinak
26. apr 2018

ano, doktorka spravila vyter, dala lokalne ATB a bolo

katka253111
26. apr 2018

Neporadim ale tiez ma zaujimaju rady...mam 3.5rocneho a tyzden zdravy, na dalsi sople...vzdy po 3dnoch zelene... skolkar....v nose mal streptokoka,tak mozno z neho sa to stale opakuje... vytery ma mala ciste?

majkamarek123
autor
26. apr 2018

@katka253111 vytery zobrala až dnes na moje vyžiadanie... v pondelok budu vysledky

littleslovak
26. apr 2018

Asi neporadim, ale mne osobne pomohlo az v 4 rokoch vybratie mandli. Do vtedy skoro stale doma mamina so mnou na OCR.
Samozrejme vysledky z vysetrenia povedia viac. Netreba sa nechat odbit lenivym pediatrom.

deti95060810
26. apr 2018

áno, stretla. ocitli sme sa na imunológii...dali lieky a prestalo.

kika831
26. apr 2018

@majkamarek123 my sme mali so starsim synom to iste. Nakoniec som mu dala vybrat nosne mandle a mame pokoj. Tak mozno by aj u vas nebolo na skodu vysetrenie na orl.

majkamarek123
autor
30. apr 2018

dievčata potvrdili nam moraxellu.. dr nam kazala davať od dnes10 dni pamycon... avšak pamycon sa može dať iba 7 dni a malej kvapkach už od 26 aprila pamycon (pišu to na krabičke aj lekarnička na to upozornila)... myslite že je to ok?

mirabelalka
30. apr 2018

Ahoj, aj mojej 3mesačnej zistili v nose moraxelu, crp bolo ok, tak atb nedostala. Po 2tyzdnoch kasla a sopla dostala pamycon. Ale nepomohlo. Potom rtg a zapal priedušiek zistili. Dostala atb a potom kontrolny vyter a moraxela uZ nebola. Aj tak stale sopli a kašle, som z toho na nervy. Aj môj mladší syn 3max 5dní v skolke a 3tyzdne doma, a to chodi do škôlky už druhý rok. Tiež má ísť na vybratie

mirabelalka
30. apr 2018

vybratie nosných mandlí, tak snáď pomôže.🙏

mirabelalka
30. apr 2018

@majkamarek123 ja som dávala 10dní ale sebe, nie dieťaťu, aj keď píšu všade 7. Ak sa bojis, volaj dr. Či sa môže dávať 10'dni alebo nech predpise ďalšie.

mirabelalka
30. apr 2018

@littleslovak ktoré mandle vyberali? Ďakujem

svadba30.maj
30. apr 2018

@majkamarek123 my kasleme uz 3tyzdne. teraz uz trosku menej.dychanie a hrdlo vsetko v poriadku.vyteri nam nebrali ziadne.dnes som dceru objednála do alergologa.sestricke bolo cudne ze nemame vytery ani ziadne lieky.mam povedat deckej ked urobi vyšetrenia.mame 4roky.

littleslovak
7. máj 2018

@mirabelalka nosne. krcne mi chceli brat v dospelosti ale nenechala som sa. musim zaklopat obe rozhodnutia (ako mojej mamy tak aj moje) boli spravne.

srnkaknm1
11. máj 2018

Baby moj to ma z alergie ked zacalo vsetko kvitnut len soplil rano zlte sople

lenadka
11. máj 2018

@majkamarek123 a skúsila si dať niečo na podporu imunity, vitamíny, probiotiká, kolostrum?

srnkaknm1
11. máj 2018

@svadba30.maj u nas alergolog bez, tychto vysetreni ani nezobere dokonca aj ku krcnemu sme museli ist aby ho pozrel.

svadba30.maj
12. máj 2018

@srnkaknm1 tak cudovala savas sestricka.