Chcela by som radu, mam 20 mesacnu dcerku a rozprava mi zo sna,ale niekedy je to az tak neskutocne akoby bola hore, a s niekym sa rozpravala,takze ja z noci nemam nic,lebo ju stale kontrolujem a teraz neviem, ci sa s tym da nieco robit, viem, ze v noci deti prezivaju druhykrat den ale toto je uz vela. pretoze ci je unavena alebo nie. noc je aj tak stale rovnaka. potom mam pocit, ze ci sa jej neda cikat, ale robila to uz skor ako sme sa zacali ucit chodit na nocnik,alebo tym ze ma stvormesacnu sestru ale uz aj predtym to robila alebo je smadna. ja uz proste neviem, som na pokraji sil,prebrat ju? alebo nechat tak. alebo jej zakazdym dat pit.ale to potom vypije takmer tak ako cez den, poradte mi prosim
chcela by som ozivit tuto otazku, aj keby to mohla byt diskusia. nas uz asi 3 mesiace rozprava zo sna skoro celu noc. pekne cisto, vsetko mu je rozumiet. pritom lezi so zatvorenymi ocami. som z toho strasne unavena, lebo uz spi sam vo svojej izbe a vzdy sa idem pozriet, ci neni nahodou hore. nepyta si vodu, nic nechce, tam mu ani nic nedavam. cim to moze byt? a hlavne, kedy to skonci?
berus, myslim, ze je to indivindi. Deti toho cez den vela zaziju a preto maju divoke sny, v ktorych to potrebuju spracovat... Ako dlho to bude trvat, na to ti asi nikto odpoved neda. Ja si pamatam , ze moja sestra rozpravala zo sna este aj v 10 rokoch... 🙂
Aj naša to niekedy robi.Posadi sa a ma dokonca aj otvorene oči ,pozera do blba a niečo blaboce.Alebo leži my zavrete oči a niečo si pyta potom si odpovie a zaspi.Nejako to mne nevadi nerobi to velmy často tak neviem podla mna nechať tak ono to prejde.Mam znamu a jej syn to robi od 3rokou už ma 14 a ešte stale a aj chodi po dome.
moja tiez rozprava zo sna, vzdy sa na to zobudim, ci to hovori mne a ci to mysli vazne 😀 ale potom zistim, ze vlastne spi. moj brat tiez rozpraval zo sna, este mal aj otvorene oci, uplne vyzeral ako bdely, ale potom sa zrazu zobudil a zistil, ze si nic nepamata 🙂
Aj moje niekedy rozpravaju,dokonca sa vedia aj krasne smiat v spanku 😀 mna to vzdy zobudi,tak len zistim ci nie su hore a spim dalej.Nie je to casto a aj tak som si zvikla,tak to nejak neriesim.
aj náš Maťko sem tam rozpráva zo sna...ale to má asi po mne,lebo ja si vykecávam každú noc 😀 😀 😀 MM sa tomu len smeje 😀
aj nasa niekedy rozprava zo sna,alebo sa smeje... 😀 ..ma to po tatinkovi..niekedy ho volame raaadio.. 😀
my mame to iste doma. sice nie kazdu noc, ale niekedy rozprava jak besna. napr.. minulu noc
lucjanka a to si aj sadne a tak rozprava alebo si len mrmle pri ležani??aj mne vela krat do noci sa prehadzuje pyta vodu niekedy aj rozprava.ked si vypyta vodu tak mu ju dam je hrozne teplo tak že aj jeho suši.normalne by som jej vodu(čistu)dala a potom pekne ulložila.ak len mrmle zo spanku a leži tak si ju proste nevšimaj ona možno ani nevie že rozrava.