Ahojte dievčatá, idem si po radu.
Dnes sme dali prestreliť ušká nášmu dievčatku, ľavé nastrelenie super, pravé fuuuuu... O nejaké 2-3mm bližšie k hlavičke. (stane sa, nikoho neobviňujem, ale ako mama si všímam každý detail). Sestrička povedala, že časom ten rozdiel nebude vidno, mňa to ale nejak stále škrie a tak sa chcem opýtať. Má s tým niekto skúsenosti? Mala by som jej tú jednu náušnicu vybrať, nechať zarásť dierku a nechať nastreliť zas? Možno ma to netrápi ani tak kvôli estetickému hľadisku, ale fakt mi to príde blízko pri hlave, aby ju potom do budúcna netlačili niektoré náušnice. Ďakujem za rady. 🙂
Nechala by som dierku zarast. Je este malicka, to bude za par dni zarastene. Ozaj to ma nesumerne. Nemyslim, ze sa to zmeni. Iba ta odbila s frazou.
Aj my sme tak mali, jednu náušnicu sme dali dolu, dierku nechali zarásť a dali urobiť znova..
Moja dcéra má 16 rokov a v 3 mesiacoch je zle prepichli jedno ucho, dala som to hneď o týždeň prerobiť, dierka zarastla, ale mini stopa tam je, kto nevie tak to nevidí, ja to vidím len
@nikik27 nemam skusenost s krivym nastrelenim, ale tato co to robila je zjavne slepa. Nausnicku vyber, za par dni dierka zarastie a daj prestrelit inde. Je to naozaj chvilka ako nechat krive do dospelosti😏
@beata_k presne a este by som to aj reklamovala, za toto zaplatit a hlavne trapit dieta.
Mne to pride aj viac...nase dcerky to obe maju trochu krivo, mala som dat neskor, ked podrastu este uska, zle sa jej tam s tou pistolou pchalo. Druha dcerka ma jednu akoby nizsie a prva to ma zase na jednom uchu blizsie k tvari a krivo, ale to jej este prepichovali klasicky.
Ja mam tiez jednu vyssie ako druhu a pri niektorych nausniciach je to boj, vobec ju zapnut. Zlate mam take drobnejsie. Ale uz na stare kolena to riesit nejdem. Na Vasom mieste by som dierku nechala zarast a dala nastrelit znova neskor.
tiez som mala nesúmerne spravene dierky v usiach. dala som si potom na jedno ucho nastrelit novu dierku. ale to az ked som bola pomaly dospela. je pravda, ze sa to este moze zmenit, ako bude rast. teraz to nedavaj spravit znovu.