Ahojte chcem sa opýtať, moja malá ma za týždeň 6 mesiacov. Otáča sa na obe strany a o 2. vzpriamenie sa snaží už mesiac, ale stále ma bruško položené na podložke. Neviem či to začať riešiť či ešte počkať. Bojím sa, že som jej nevedomky ublížila lehátkom kde bola v polosede. Nebývala tam zas nejak extra často, ale zvykla som si ju tam dávať kedže tam bola spokojná. Nenapadlo ma, že by to mohlo narobiť zle. Keď sa začala dvíhať často do sedu som si o to pozisťovala a zistila som, že to nie je správne tak už v lehátku nebýva lenže vždy keď je v polosede ako aj napr. v autosedačke sa dvíha do sedu. Za odpovede ďakujem
@miriam_milanova ono to nie je úplne zle v lehátku pokiaľ má dosť priestoru na hru na brušku 🙂 lehátko sa neodporúča lebo tam nevyvíja žiadnu aktivitu ale pokiaľ trávi dosť času aj na brušku nie je čo stresovať 🙂 to pritahovanie do sedí nie je dobré ale robí to každé druhé dieťa 🤷 ak chcete posilniť druhé vzpriamene tak cvičte na fitlopte tak že dieťatko položíte na ňu a budete pomaly pohybovať loptou dopredu, dozadu a na strany. 🙂 Odporúčala mi to fyzio 🙂