Ahojte baby, mam 9 mesacneho synceka a este sa sam neposadi....ked chodíme na prechadzky je v sportovej casti a trosku mu to vyvysim....v poslednej dobe mi na prechadzke nevydrzi ani polhodku a zacne byt mrzuty az place...predtým sme byvali vonku aj 1,5 az 2 hodiny....poradte baby ako ho mam zabavit alebo mozem ho dat este do viac vyvysenej polohy...kocik ma 4 polohy a my mame 2.polohu asi tak 45 stupnove vyvysenie...dakujem
ak sa Ti da napojit vajicko na kocik, skus takto vyplnit toto medziobdobie, ked este sam nesedi.. mozno mu bude pohodlnejsie
@hu3hu3 u nasej jednoznacne do smeru jazdy a este som ju podplacala chrumkami a rozkami, sprostostami ktore mohla chrumat...a tak potom nejak vydrzala. niekedy nezabralo ani to a po pol hodke som uhanala domov s vrieskajucim ditkom...niektorym detom skratka nevyhovies..🙂-uz ho to asik nebavi...pockaj zacne behat a bude lepsie...
Nas od malicka malinkateho nechcel byt v kociku.polhodina bol vzdy uspech a domov smevzdy prisli v manduce.akonahle zacal behat,kocik sme piuzivali len na nutne presuny.od 18.mesiaca nepouzivam kocik vobec,chodi pesi,alebo tatinovi na pleciach
asi sa mu zapacilo ked ho manzel braval na ruky a teraz to chce stale, preto sa jeduje... ja som moje deti z kocika nikdy nevyberala radsej pre istotu aby si nezvykli 🙂 radsej som ich tam nechala vrieskat a potom bol klud. No pri dcerke to neplatilo, ona bola vymyselnica, prestala plakat az v novom sportaku, proste ten prvy nemala rada, ked presla na klasicku buginu uz bol pokoj.
@lucinocka spotena , mokra , nervozna- sa rehlim 🙂)))))))))))))))))))))))))))))
kym som nemala decko, som furt bola jak zaba, studene nohy,ruky, furt mi bolo zima...a odkedy mam malu jaaaaaaaaak som sa prekrvila...fuuu 🙂
...ze ideme peso mi na klude nepridalo, iba mala az tak nevrieska...ale mala by si videt ked ju chcem posadit do kocara lebo teda prejde pol hodina a my sme stale pri baraku...no, tak spravi taky cirkus, ze susedia vychadzaju na balkony a isto si myslia, ze sa s nou bijem ale ja ju len chcem nasukat do kocika...a este vtedy jak zo mna leje!!!! 🙂 aaaaaach boze
@sosanna88 oooo poznam :D cesta na plaz normalnou chodzou 2 minuty...s mojou drahou 30 minut :D prvykrat sa smari o zem pri pekarni, kym ju prejde ten jej epileptak, ze nedostane nic sladke tak pokracujeme...dalej sa smari pri jednom strome s ovocim, ktory uz kvalitne ohlodala a kedze nemam 2,8 m tak bohuzial :D do kocika len vlezie a vylezie o meter dalej vlezie a vylezie...teraz chodime s trojkolkou, tak nastupi a vystupi , potlaci a nbastupi a vystupi :D od pol cesty nazad ju vleciem na rukach /12kg/ lebo draha sa rozhodne ze jej nevyhovuje uz ziadny prepravny prostriedok...aj to na ruky, z ruk, na ruky z ruk...posilovanie brucha a chrbta zarucene 🙂)) A tak sa dotrepeme domov, znicena, spotena, unavena a vynervovana a zavola moja mama na skype a dorazi ma otazkou: Neviem preco s tym deckom nejdes von, ked je tak pekne 🙂))))
@lucinocka...ja sa tesim do dochodku 🙂 ako pocitovo a z hladiska fyzickej kondicie by mi ho aj mohli priznat uz. no vek nepusti sakra
@sosanna88 Aj môj 9 - mesačný syn nechce byť od narodenia v kočíku. V hlbokom bol 7 mesiacov, potom sme ho dali do sportaka a revaval aj tam. V kočíku naposledy spal vo februári. Bola som už zúfalá, tak som ho začala nosiť v manduce. Milujem, keď mi svagrinne hovoria, že som si ho na nosenie naučila. Začala som ho nosiť ako 7 mesačného a dovtedy v kočíku stále plakal. Ale kto nezažil nepochopí.
@junova presne tak. kto nezazil nepochopi...tiez mam mudru svokru a aj svagrinu-moje deti hentak,moje deti tamtak, jak si naucis mas...prrrrrrrrrrrrrrrrd. jak sa da naucit aby decko revalo v kociari tak ze sa pomaly dogrcia, aby nespalo v noci, aby nesedelo na riti ani nahodou, proste cirkus za vsetko, nepomaha po riti,nepomaha vysvetlovat....atd atd. Ja uz neriesim. ak maju nahodou nejaku pripomienku, velice rychlo ich dokazem odbit a ak nie ja tak moj muz. ak mi da radu niekto kto mi moze ist prikladom, trebars moja mama, tak oki...ale nie svokra a najmä nie svagrina (zavidim inak niektorym ludom ich sebavedomie, ze vsetko vedia najlepsie, ved takym ludom je sveta zit! ale co my hlupe stvory? )..🙂
@sosanna88 a inak...malu som navazala v nosici tiez tak od 5mes., predtym zaspavala na rukach natriasanim...tiez som si vypocula...a predstav si!-sama zo dna den to zacala odmietat...takze neboj sa, nezvykne si. nauci sa sediet, chodit a uz sa nebude chcet navazat ale sam fungovat...
@hu3hu3 Poznaaaam, mám rovnaké dieťa 🙂 Kočík neznáša od narodenia. Keď mala dcérka 4 mes., tak sme kúpili nosič a bola to paráda. Ľútovala som, že sme ho skôr nekúpili 🙂 Dcérka v kočíku nechcela ani spať, ešte tie prvé tri mesiace sa dalo, ale potom už len doma v postieľke, takže von sme chodili keď bola hore a teda v nosiči. Potom prišla zima a znova prišiel na radu kočík, lenže medzičasom si veľmi obľúbila deky, takže vždy dostala aj deku a bolo fajn. Tiež piškóty, chrumky, BeBe keksy 🙂 A keď prišla jar, tak vydržala v kočíku 10 minút, úplná paráda, ešte že bývame v dome a máme záhradu. Lenže som sa aj s kamoškami chcela stretnúť a na záhrade ma to moc nebavilo. Nakoniec som to pozriešila trojkolkou a hneď to bolo super 🙂 No a našťastie už dcérka chodí, tak je to ešte lepšie. Inak mať kombináciu dieťaťa, ktoré v kočíku neobsedí a začne neskôr chodiť je parádna... 🙂
@hu3hu3 ahoj a máš ho otočeného k sebe, alebo od seba? lebo nám pomohlo dať od seba, aby videla okolie