Nespokojné dieťa v športovom kočíku

hu3hu3
4. jún 2014

Ahojte baby, mam 9 mesacneho synceka a este sa sam neposadi....ked chodíme na prechadzky je v sportovej casti a trosku mu to vyvysim....v poslednej dobe mi na prechadzke nevydrzi ani polhodku a zacne byt mrzuty az place...predtým sme byvali vonku aj 1,5 az 2 hodiny....poradte baby ako ho mam zabavit alebo mozem ho dat este do viac vyvysenej polohy...kocik ma 4 polohy a my mame 2.polohu asi tak 45 stupnove vyvysenie...dakujem

moni244
4. jún 2014

@hu3hu3 ahoj a máš ho otočeného k sebe, alebo od seba? lebo nám pomohlo dať od seba, aby videla okolie

siska53
4. jún 2014

@hu3hu3 presne,aj nam,pomohlo otocit sportovu cast od seba, hladeli do smeru jazdy a boli spokojni. 🙂)

marllik
4. jún 2014

ak sa Ti da napojit vajicko na kocik, skus takto vyplnit toto medziobdobie, ked este sam nesedi.. mozno mu bude pohodlnejsie

siska53
4. jún 2014

@marllik len take dietatko sa uz do vajicka nezmesti..jedine,ze by bol drobny..

siska53
4. jún 2014

@hu3hu3 okrem zmeny smeru..neskusala si,to,striedat s nosenim? Ja som dakedy malu tak musela,aj v kociku vo vyvysenej,aj v nosici nejaku dobu.

hu3hu3
autor
4. jún 2014

@siska53 ked sme boli s manzelom na prechadzke tak on ho braval na ruky a ked sme ho znova dali do sportaka tak zacal zas plakat.

hu3hu3
autor
4. jún 2014

@moni244 davam ho aj aby videl pred seba...striedam to raz tak raz tak 🙂

marllik
4. jún 2014

@siska53 devat mesacne som este vozila vo vajicku, ale mozno zalezi i od tipu vajicka

sosanna88
4. jún 2014

@hu3hu3 u nasej jednoznacne do smeru jazdy a este som ju podplacala chrumkami a rozkami, sprostostami ktore mohla chrumat...a tak potom nejak vydrzala. niekedy nezabralo ani to a po pol hodke som uhanala domov s vrieskajucim ditkom...niektorym detom skratka nevyhovies..🙂-uz ho to asik nebavi...pockaj zacne behat a bude lepsie...

culia1
4. jún 2014

Nas od malicka malinkateho nechcel byt v kociku.polhodina bol vzdy uspech a domov smevzdy prisli v manduce.akonahle zacal behat,kocik sme piuzivali len na nutne presuny.od 18.mesiaca nepouzivam kocik vobec,chodi pesi,alebo tatinovi na pleciach

demeterka
4. jún 2014

asi sa mu zapacilo ked ho manzel braval na ruky a teraz to chce stale, preto sa jeduje... ja som moje deti z kocika nikdy nevyberala radsej pre istotu aby si nezvykli 🙂 radsej som ich tam nechala vrieskat a potom bol klud. No pri dcerke to neplatilo, ona bola vymyselnica, prestala plakat az v novom sportaku, proste ten prvy nemala rada, ked presla na klasicku buginu uz bol pokoj.

lucinocka
4. jún 2014

@sosanna88 aj my tak :D od 6-do cca 11 mesiaca uplacanie tycinkami, chrumkami,keksikmi vsetkym moznym, upalovanie na ciel cesty, spotena , mokra , nervozna, decko vrieskajuce a od roka vsade pesi🙂

veriiii
4. jún 2014

@hu3hu3 No, uz sa tam asi nudi..aj by nieco ine robil,ale ked este nevie sam...inac, neverila by som ako teplo vie byt v kocikoch,ked mame budu hore(budu=striesku 😅 )..mozno mu je tam teplo?

sosanna88
4. jún 2014

@lucinocka spotena , mokra , nervozna- sa rehlim 🙂)))))))))))))))))))))))))))))
kym som nemala decko, som furt bola jak zaba, studene nohy,ruky, furt mi bolo zima...a odkedy mam malu jaaaaaaaaak som sa prekrvila...fuuu 🙂
...ze ideme peso mi na klude nepridalo, iba mala az tak nevrieska...ale mala by si videt ked ju chcem posadit do kocara lebo teda prejde pol hodina a my sme stale pri baraku...no, tak spravi taky cirkus, ze susedia vychadzaju na balkony a isto si myslia, ze sa s nou bijem ale ja ju len chcem nasukat do kocika...a este vtedy jak zo mna leje!!!! 🙂 aaaaaach boze

lucinocka
4. jún 2014

@sosanna88 oooo poznam :D cesta na plaz normalnou chodzou 2 minuty...s mojou drahou 30 minut :D prvykrat sa smari o zem pri pekarni, kym ju prejde ten jej epileptak, ze nedostane nic sladke tak pokracujeme...dalej sa smari pri jednom strome s ovocim, ktory uz kvalitne ohlodala a kedze nemam 2,8 m tak bohuzial :D do kocika len vlezie a vylezie o meter dalej vlezie a vylezie...teraz chodime s trojkolkou, tak nastupi a vystupi , potlaci a nbastupi a vystupi :D od pol cesty nazad ju vleciem na rukach /12kg/ lebo draha sa rozhodne ze jej nevyhovuje uz ziadny prepravny prostriedok...aj to na ruky, z ruk, na ruky z ruk...posilovanie brucha a chrbta zarucene 🙂)) A tak sa dotrepeme domov, znicena, spotena, unavena a vynervovana a zavola moja mama na skype a dorazi ma otazkou: Neviem preco s tym deckom nejdes von, ked je tak pekne 🙂))))

tajka1986
4. jún 2014

@sosanna88 bude lepšie pre koho?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sosanna88
4. jún 2014

@tajka1986 sak pre dite, nebude tolko vrieskat...🙂)ci?

sosanna88
4. jún 2014

@lucinocka vies co...ja mam dost...🙂
a potom ze materska ,,dovolenka,,...sak na skapanie.

lucinocka
4. jún 2014

@sosanna88 dovolenka :D tato dovolenka ma zniciila o 50 rokov 😀 uz sa tesim, kedy pojde do skolky 😀

sosanna88
4. jún 2014

@lucinocka...ja sa tesim do dochodku 🙂 ako pocitovo a z hladiska fyzickej kondicie by mi ho aj mohli priznat uz. no vek nepusti sakra

junova
4. jún 2014

@sosanna88 Aj môj 9 - mesačný syn nechce byť od narodenia v kočíku. V hlbokom bol 7 mesiacov, potom sme ho dali do sportaka a revaval aj tam. V kočíku naposledy spal vo februári. Bola som už zúfalá, tak som ho začala nosiť v manduce. Milujem, keď mi svagrinne hovoria, že som si ho na nosenie naučila. Začala som ho nosiť ako 7 mesačného a dovtedy v kočíku stále plakal. Ale kto nezažil nepochopí.

junova
4. jún 2014

@lucinocka Aj mňa táto dovolenka zničila. Som dosť schudla. Všetci do mňa hucia, aby som jedla. Ja jem, ale aj tak som chudá. Meriam 170 cm a vážim 55 kíl. Asi je to vyčerpanim alebo stitnou zlazou.

sosanna88
5. jún 2014

@junova a ja zas priberaaaaaaaaaaaam. lebo musim niecim nervy obalit🙂 je to narocne

sosanna88
5. jún 2014

@junova presne tak. kto nezazil nepochopi...tiez mam mudru svokru a aj svagrinu-moje deti hentak,moje deti tamtak, jak si naucis mas...prrrrrrrrrrrrrrrrd. jak sa da naucit aby decko revalo v kociari tak ze sa pomaly dogrcia, aby nespalo v noci, aby nesedelo na riti ani nahodou, proste cirkus za vsetko, nepomaha po riti,nepomaha vysvetlovat....atd atd. Ja uz neriesim. ak maju nahodou nejaku pripomienku, velice rychlo ich dokazem odbit a ak nie ja tak moj muz. ak mi da radu niekto kto mi moze ist prikladom, trebars moja mama, tak oki...ale nie svokra a najmä nie svagrina (zavidim inak niektorym ludom ich sebavedomie, ze vsetko vedia najlepsie, ved takym ludom je sveta zit! ale co my hlupe stvory? )..🙂

sosanna88
5. jún 2014

@sosanna88 a inak...malu som navazala v nosici tiez tak od 5mes., predtym zaspavala na rukach natriasanim...tiez som si vypocula...a predstav si!-sama zo dna den to zacala odmietat...takze neboj sa, nezvykne si. nauci sa sediet, chodit a uz sa nebude chcet navazat ale sam fungovat...

xarra246
5. jún 2014

@hu3hu3 Poznaaaam, mám rovnaké dieťa 🙂 Kočík neznáša od narodenia. Keď mala dcérka 4 mes., tak sme kúpili nosič a bola to paráda. Ľútovala som, že sme ho skôr nekúpili 🙂 Dcérka v kočíku nechcela ani spať, ešte tie prvé tri mesiace sa dalo, ale potom už len doma v postieľke, takže von sme chodili keď bola hore a teda v nosiči. Potom prišla zima a znova prišiel na radu kočík, lenže medzičasom si veľmi obľúbila deky, takže vždy dostala aj deku a bolo fajn. Tiež piškóty, chrumky, BeBe keksy 🙂 A keď prišla jar, tak vydržala v kočíku 10 minút, úplná paráda, ešte že bývame v dome a máme záhradu. Lenže som sa aj s kamoškami chcela stretnúť a na záhrade ma to moc nebavilo. Nakoniec som to pozriešila trojkolkou a hneď to bolo super 🙂 No a našťastie už dcérka chodí, tak je to ešte lepšie. Inak mať kombináciu dieťaťa, ktoré v kočíku neobsedí a začne neskôr chodiť je parádna... 🙂