Baby viete mi niektorá poradiť ja už neviem vcera moja Nelka mala týždeň kojim ju aj dokrmujem ale dnes je taká nespokojná celi deň plače na ruky je ani v kociku nechce byť že by som ju hombala keď že včera som bola vyberať stehy a má boli aj chrbát strašne ta reku dám ju do kočík ale plače nechce do teraz pekne papala a spinkala aj 3 hodiny v kuse papala a znova spala ale dnes hrozne nespokojná za celi deň spala 3 hodini aj to po 15 minútach baby myslíte že by ju bolelo niečo s toho čo som zjedla? Včera som jedla ryžu varene zemiaky kuracie prsia zapecene s broskynou a mocarela ale broskinu som nejedla a jedla som aj horalky bo odkedy som prišla domov s pôrodnice som za sladkym tak som si dala včera a dnes to to 😭
pokiaľ ju dokrmuješ, môže jej bolesti robit aj UM. Ale u bábätka je normálne, že niektorý deň je uplakané a iný deň v pohode.
"Mocarela a broskina" 😂😂😂😂 okeeej 🙈
Aj mi to mame sem tam ale mi to mame z toho že chce spinkať
Skúste aj masť pupik
A možno že je to aj z toho že ste zjedla horalku je tam čokoláda možno jej to nezapasovalo
A ešte jedna vec ešte kopu takých dni bude a ešte horších
@kamca495 môže to byť samozrejme z jedla, ale aj nemusí. Ak dokrmujes, pozor na množstvo a správnu prípravu UM. Dávaš riadne odgrgnut? U takto malých detí je to ako lotéria. Nikdy nevieš čím to je. Len hadas. A väčšinou kym na to stihneš prísť, tak už to prejde. Môže jej byť teplo, zima, môže ju niečo svrbiet, môže mať bolestivú zapareninu napr.,môže jej nevyhovovat vôňa bielizne, môže byť prelezana na jednej strane. Ešte sa len adaptuje na svet, všetko je pre ňu nové. Spozornieť by si mala pri neutíchajúcom placi, horúčke a pod.
... to vazne si myslis, ze dieta bude len spokojne? 🙄 vies kolko nespokojnych dni bez zjavnej priciny ta este caka? Fuu