Nespokojné a uplakané ročné dieťa

3. máj 2022

Maminky ktoré ma môžu pochopiť.. mám ročnú dcéru zatiaľ bývame u svokrovcov než sa prerobí byt mala začala byt strašne zlá ja už reálne z nej nevladzem tak som v prdeli že aj 3-4 dni sa nejdem okúpať. Nechce nič jesť stále celý deň ma nervy plače nič sa jej nepáči nijako nechce byt nič pri nej neviem urobiť priateľova mama vychovala 4 deti ale hovorila že z nej ma dosť aj ona keď ju 2h strážila. Celkovo je aj trochu pozadu nechodí nevie si držať nič v ruke ani chrumku nič, ja už neviem čo robiť v štvrtok ideme lekárke ale už som na nervy 😭😭😭 strašne som unavená už som rozmýšľala že či neni niečo na ukľudnenie lebo aj s tým jedlom jak sa trápime to by ste museli vidieť čo robí 😭😓 čo mám s ňou robiť už baby ?

luccija
3. máj 2022

Nejdú jej zuby a preto jej nechutí jesť a je zlostna?
Predtým si držala hračky v ruke nie?

luccija
3. máj 2022

Chodiť v roku nemusí...

autor
3. máj 2022

@luccija idú len už všetci že toto už nemôže byt zo zubov že to je extrémne čo robí a hračky si drží len napríklad nedá si do puse ani chrumku nevie to a aj sa toho ako keby štíti vodu vo fľaši si neudrží nič

muminka27
3. máj 2022

Moj bude mat 5 rokov a od roka a pol nie je kamarat s jedlom, hocico mu dam, on si to sam nevezme, chodia tu navstevy, najdu v miske 2 mesiace nim nepohnute chrumky a idu sa zabit sa za tym, on nic, jeho proste nebavi jest, nepribera. Hodinu ranajkuje pol rozka, obed je na 2h a ja uz to nedavam, nemozem mu to strkat do ust a predsa od hladu snad nezomrie, nevladzem uz tiez co sa jedla tyka a to trva uz cez 3r

zorkahorka
3. máj 2022

Kazde dieta preziva zuby inak. Moj starsi syn uch zbladol super, bez horuciek. Ale mal cca jedrn týždeň, ked som si trhala vlasy z neho. Staaale reval. Daj jej chladivý gelik na zuby, aj camiliu, pripadne aj nieco od bolesti

janka_266
3. máj 2022

A skúšali ste jej dať nieco na tie zuby? Napr. Nurofen?

panelacikova
3. máj 2022

mňa zaujala poznámka, že sa 3-4 dni nejdeš okúpať. ale hádam sa sprchuješ, či? a nepreháňaj, žiješ so svokrovcami a nenájdeš si 15 minút na osobnú hygienu? ja som mala mimoriadne náročnú dcéru, v mnohých smeroch. a bola som na ňu sama. do sprchy som si ju vzala do vajíčka kým bola menšia, neskôr som jej tam dovliekla hračky, kým som sa rýchlo umyla. keď čítam, že sa neumývaš 4 dni, premýšľam, či nereve preto, lebo jej smrdíš, sorry.

fefka
3. máj 2022

No treba riešiť s lekárkou..aby ročné dieťa neudržalo nič v ruke nebude celkom v poriadku, plus tá neustála nespokojnosť...treba zistiť prečo je taká, čo ju môže trápiť.
A teda hlavne či to nie je z maminky, ak je maminka nervózna, nešťastná, pod tlakom atď...dieťa všetko zrkadlí

fefka
3. máj 2022

@panelacikova myslím že to ako vonia/nevonia dieťa, zvlášť tak malé, na mamke nerieši 😀

panelacikova
3. máj 2022

@fefka veď píše, že má rok, prepána 🙂

diamond007
3. máj 2022

Podľa mňa je z teba taká.... Žiadne dieťa nie je ZLE, nič nerobí NASCHVAL, na to je až moc mala. Asi ideš na ňu zle, zmeň výchovu.
To že si netrafí chrumkou do úst je divné až moc.

luccija
3. máj 2022

Daj jej Nurofen

marianarem
3. máj 2022

Urcite chod k doktorke, moze mat aj nejaky problem s travenim, vdaka comu jej nechuti a ma aj zlu naladu.

andreatytler
4. máj 2022

Ako je? Co jej davas jest, ako ju krmis, co pritom robi ona a co robis ty. Co a kolko za den zje? Aky je vas den?

jaskolka
4. máj 2022

Tak to, že nechodí, ročne dieťa ešte nemusí. Ale to, že neudrží chrumku, nevie si ňou trafiť do úst, neudrží fľašku, to už by som sppzornela. Aj tie nálady,uplakanost, zvýšená nervozita, môžu s tým súvisieť, určite by som šla na neurologické vyšetrenie. Zo zubov môže byť nepokojná, ale nie nejaké hysterické revy, ktoré trvajú dlhé obdobie a hlavne nesúvisí s tým, že nevie držať sama ani jednoduchú vec, ako chrumku ci piškótu.Obvykle deti pri zuboch si vserko páchajú do úst, lebo im to pomáha trochu zmierniť to brnenie a svrbenie.

adiicka
29. jan 2024

Dobry den @ luccija mam podobny problem s malou hlepsilo sa to u vas casom ?